| iloveyoumaria3 a întrebat:

Bună! Știți cumva cum să procedez pentru un vopsit blond platinat? Am nevoie urgent pentru vineriși nu am reușit să îmi găsesc vreun salon să mă facă zilele astea. Știți cumva dacă oxidantul de 9% poate fi combinat cu vopseaua și cu tonerul? Sau cum se procedează ca să iasă nuanța dorită? Menționez ca am achiziționat astăzi cateva produse profesionale. Nu m-am mai făcut niciodată acasă și nu știu cum se face.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai nevoei obligatoriu de o decolorarea completa si profesionista, prima oara.
Recomand ca vopsirea si decolorarea sa fie facuta la un salon de coafura, fiindca in toate cazurile acasa nu se poate obtine asa ceva.

Nu oxidantul nu se combin acu vopsele si toner, ca sunt procedee separate care trebuiesc facute.
Mergi la coafor, dar nu la oricine, ci la o coafeza profesionista buna, ca risti sa nu-ti iasa platinatul ori sa ramai fara par in cap fiindca decolorarea (decaparea) este foarte severa pentru par din cauza substantelor foarte dure, care sunt folosite.

| iloveyoumaria3 explică (pentru Violleta2022):

Nu am la cine să merg din păcate. Știu cum este procesul de decolorare, deoarece sunt blondă de foarte mult timp iar la salon pot spune ca mi-a distrus f tare părul. Am achiziționat, oxidant de9%,toner,vopsea platinata, pudra care deschide 9 tonuri, dar nu stiu exact cum sa le folosesc.

| Violleta2022 a răspuns (pentru iloveyoumaria3):

Asa este, parul la decolorarea se arde si cine l-a facut odata nu-l mai face niciodata, fiindca ramane fara par in cap.
Dar ce vrei tu nu functioenaza asa cum vrei tu, ca la radacina creste non stop parul si este obligatoriu sa ai o alta decolorarea de fiecare data cand faci vopsirea parului.
Vopseste-te saten deschis sau culoarea ta naturala, ca sa nu mai ai probleme.

| dullcat a răspuns:

Buna.Vopsitul nu se face urgent, niciodata. Daca nu ai gasit niciun salon serios dispus sa te ajute, apelarea la diy este o idee foarte neinspirata, mai ales cand esti in criza de timp si nu poti repara in voie ce va necesita reparat, in caz de fail, pana la evenimentul cu pricina.