| TeIauLaMisto a întrebat:

:3 Am o dilema: Planuiesc de ceva timp sa imi iau o placa de par si m-am uitat si la cateva tutoriale de coafuri (care mi se par geniale) si as vrea sa le incerc. Dar as vrea sa stiu mai multe, deoarece am aflat ca placa iti poate arde parul (si poate cadea)E adevarat (am vazut in cateva clipuri pe YT cu Hair Fail) sau se poate evita asta cu anumite produse? Adica o pot folosi zilnic sau macar saptamanal daca folosesc ceva? Si ce anume ar fi bine sa folosesc? Eu chiar vreau sa imi fac parul cu placa cat mai des, dar nu vreau sa il pierd. Sunt ceva solutii? Ajutati-ma va rog.

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Daca nu o folosesti foarte des di nu o setezi la temperatura mare (eu am parul decolorat si ii dau la 160 grade) nu o sa ti se intample nimic, eventual o sa se toceasca la varfuri dar e normal sa se intample asta.
Fa-ti o data pe saptamana masca cu ulei si foloseste balsam la fiecare spalare, asa vei avea un par frumos in continuare.
Eu am o placa Remington Pearl si e foarte buna, e si subtire, iti poti face si bucle, buclele facute cu placa rezista mai mult decat cele facute cu ondulatorul.
Si parul iti cade doar daca tragi de el, folosind placa ai sanse mai multe sa se rupa, deci practic nu cade de la radacina.

| TeIauLaMisto explică (pentru Bondarel99):

Multumesc pentru raspuns! Insa pot face ceva sa evit ruperea parului?

| Bondarel99 a răspuns (pentru TeIauLaMisto):

Mastile cu uleiuri sau mastile din comert si balsamul ajuta foarte mult. In plus ca sa fii sigura ca parul tau nu are de suferit foloseste un spray de protectie termica de fiecare data cand folosesti placa. Il gasesti de la mai multe firme inclusiv Gerovital, Syoss...cel care mi se pare cel mai bun este unul de la Tresemme dar nu il gasesti in magazine, ci doar pe net am vazut pentru ca firma asta e populara in strainatate mai ales.

2 răspunsuri: