Bună, draga mea! :*
Am foarte multe haine şi uneori mă aflu şi eu în postura ta, când habar n-am în ce să mă îmbrac, când probez zeci de ţinute şi tot nu mă pot decide.
Având în vedere că picnicul va fi în a doua zi de Paşte, ar fi drăguţ să fii mai colorată. Negrul este o culoare frumoasă, dar prea mult negru strică.
Ia-ţi o bluziţă largă, ceva confortabil cu nişte balerini sau tenişi.
Sau o rochiţă. Poţi să porţi orice dar ideea e ca ţinuta să fie veselă, aşa ca ziua respectivă, să fie confortabilă şi să te simţi bine în ea. Îmbracă-te în ceva în care te simţi tu însăţi. Nu trebuie să te fereşti să porţi ceva care îţi place, doar pentru a nu crea o părere proastă părinţilor lui.
Eu m-aş îmbrăca într-o rochiţa albă frumoasă, largă şi o pereche de cizme maro, în păr o bentiţă şi ochelari de soare.
Sper că ţi-am fost de folos! :* Dacă o să îmi urmezi sfaturile, te rog să-mi spui cum a fost după picnic! :*
Enjoy! ♥
E un picnic, nu e ziua nunti tale! Te poti imbraca in crocodil sau banana, nimanui nu-i pasa. Problemele oamenilor ma lasa perplex, cateodata.
Mai bine inveti sa scrii si dupa vii sa-mi dai sfaturi
Doar pentru ca am neglijat un "i", ai dedus ca as fi agramat? Insinuezi ca tu nu ai mancat niciodata o litera, grabindu-te sa scrii ceva pe internet?
Urmeaza-mi sfatul si cumpara un costum de banana. Iti va reflecta cu usurinta si aptitudinile intelectuale.
Colantii nu sunt feminini. O sa pari mult mai finuta in blugi.
Eu mi-as lua o pereche de blugi ( pe care i-as indoi jos pana aproape de glezna ), tenesi un maiou sau tricou peste care o camasa mai larguta lejera (cu carouri daca ai ).