| BăiețașuGaay a întrebat:

Bună TPU.Aș părea gay dacă aș purta pantaloni de ăia roșii puțin strâmți? Pantalonii la care mă refer se găsesc pe piață si sub alte culori,cum ar fi : verde, albastru (și se poartă acum).

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gen hipster... sau asa ceva. Nu ai parea nici cum dar sunt fata si iti spun de acuma ca niciodata nu ma uit dupa baietii cu pantaloni colorati, mi-se par gay si nu in ultimul rand am impresia ca arata grosolan nu stiu de ce. Tu faci cum vrei dar eu prefer baietii cu blugi/bermude. Este alegerea ta eu sunt o simpla tipa care iti spune cum sta treaba si nu ca as fi foarte in varsta dar efectiv ma incomodeaza. La fete cred ca e mai ok dar la baieti nu prea cred.

| CorneliaC a răspuns:

Deci nu stiu daca o sa arati gay, dar nu prea cred ca e potrivit ca un baiat sa poarte pantaloni colorati. Poate ar trebui sa optezi pentru altceva

| ღDeeiuMeowMiauღ a răspuns:

Baietii sunt mult mai frumosi cu pantaloni de blug. Iti spun eu, o sa arati penibil cu pantaloni colorati.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Câtă vreme te simţi bine în pielea ta şi nu eşti singurul care poartă aşa ceva, totul este în regulă!

Pa-pa.

| oBuburuză a răspuns:

Buna!
- la uni baietii le sta bine iar la altii nu, acum depinde!
- daca uni iti zic ca nu-ti sta bine mai bine poarta blugi.