| Cucubauuuu a întrebat:

Aceasta este o intrebare mai mult petru fete:Care este BB cream-ul vostru preferat? Vreau sa imi cumpar unul si vreau si parerea voastra. Eu una oscilez intre Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector pentru ten gras/mixt si cel de la Maybelline. Voi ce parere aveti?

3 răspunsuri:
| L4500 a răspuns:

Cel de la Maybelline nu e asa grozav l-am avut si am ramas dezamagita de el si nu acopera mai nimica si pe fata se vede zici ca ai avea grasime

| BRoxana a răspuns:

Le-am folosit pe ambele si am ajuns la concluzia ca BB creamul trebuie folosit de catre persoane care au un ten perfect,ma rog, fara prea multe imperfectiuni si vor doar sa dea un pic de luminozitate tenului si sa il hidrateze, nici de cum sa acopere si alte chestii, cum ti s-a spus si in raspunsul de mai jos, lasa asa un aspect lucios tenului daca ai tenul gras.Nu pot spune ca nu sunt mutumita de el,eu personal,il folosesc zilnic,dar asa ca o crema de zi, nu ca sa acopar ceva anume, nu imi imbunatateste nu stiu cat aspectul tenului, dar nici nu vreau sa dau zilnic cu fond de ten, iar ca sa-ti raspund la intrebare Garnierul mi se pare mai ok.

| KaterinaРомановский a răspuns:

Mie nu prea îmi place BB Cream-ul, așa că am ales un CC Cream, care e mult mai bun!