Nu cred ca e de la machiaj. Daca ai folosit produse bune, nu se intampla nimic.
Si eu m-am mai culcat machiata si nu am patit nimic.
E pentru cosuri folosesc Efaclair de la La Roche Posay (o gasesti la farmacii). Intr-un timp foloseam Mask Plus dar usca prea rau pielea. Si Efaclair usuca pielea insa e mai suportabil. Trebuie sa iti cureti foarte bine tenul cu cleanser (gel de curatare) si sa nu folosesti creme foarte grase sau uleiuri de ten.
Orienteaza-te pe creme tip gel sau pe baza de apa.
ATENTIE: Orice varsta ai avea, nu trebuie sa neglijezi hidratarea.
Numai sa nu fie in fonduri de ten daca ai cosuri.
Categoric au iesit fiindca fata a avut machiaz, ca sa vezi cat de rau sunt sufocati porii tenului!
Nu-i recomandat machiar copiilor mici. As intelege daca ai avea peste 30-40 de ani, sa acoperi un rid, un ten mai poros, dar sa-ti pui machiaz cand esti atat de mica, iti grabesti enorm ridarea si imbatranirea fetei, plus ca iti imbacsesti porii cu mizerie.
Fondul de ten in special, este recomandat femeilor de peste 40 de ani!
As fii totusi curioasa, unde este mamica ta de nu te vede cand pleci asa la scoala. Unde este educatia pe care ar trebui sa ti-o dea si sa-ti explice cat de rau iti poate face un produs cosmetic nerecomandat copiilor, pe care tu-l folosesti pe un ten atat de fragil.
Imagineaza-ti ce se intampla daca stai si cetav ore cu fondul de ten pe fata... daca la doar 12 ore ti s-a inrosit fata si s-a umplut de bubite, la 6-8 ore, tu ce crezi, nu iti este afectat?
...eventual, mai pune mana pe o Biblie și lasă machiajul la vârsta ta, doamne, unde au ajuns fetele astea de liceu? Sa folosească fondul de ten, ce nenorocire! In curând veți ajunge prostituate pe 10 lei cu educația voastră, măi, fetelor de liceu care folosiți fondul de ten, măi.
Multumesc pentru răspuns, dar nu m-ai ajutat cu nimic, nici un sfat, nimic. Știu si eu ca fondul de ten afecteaza, de aia ma dau foarte rar si am si spus mai sus ca voi renunta de tot la el. Altceva?
Vaaaaaai, dar ce nenorocire sa te dai cu fond de ten! Doamne cum am putut sa fac asa ceva... suntem in 2018 oameni, lasati mentalitatea asta in urma si mai bine oferiti un sfat bun decat sa vorbiti niste aiureli. Acum se fac bani din machiaj in caz ca nu stiai si totodata, este si pasiunea mea
Spala-te foarte bine pe fata in fiecare dimineata si seara, se strang murdarii, sebum, si mai este de la transpiratie d-aia se fac cosuri!
eu asa am facut si mi se duc aproape cosurile, mai am pe fata vreo 3-4 cosuri!
si nu mai dormi cu machiaj!