| VanessaPasha a întrebat:

Acum 2-3 zile, cand am venit de la liceu, am mancat si eram foarte obosita, m-am pus in pat si am adormit. M-am trezit a doua zi de dimineata si cand ma uit in oglinda, ma vad plina de cosuri mici si rosii pe frunte, foarte foarte multe si arata foarte urat, ca niste basici. Cred ca mi-au iesit din cauza ca am dormit machiata, fiind foarte obosita am adormit asa si nu m-am mai demachiat, am mai patit asa de cateva ori dar mi au iesit doar 2-3 cosuri, dar acumm sunt plina pe frunte arata oribil sunt umflate iesite in relief si rosii. Va rog mukt spuneti-mi si mie cu ce sa ma dau, masti naturale, creme sau orice altceva ca sa imi treaca cat mai repede. Stiu ca trebuie sa renunt la fond de ten si asta am sa fac. Eu mai aveam o crema prin casa TRIDERM de numește si m-am
Dat cu ea dar nu prea se vad rezultate. Va multumesc din suflet orice sfat imi este de ajutor happy dau funda big grin

Răspuns Câştigător
| wonderwoman123 a răspuns:

Nu cred ca e de la machiaj. Daca ai folosit produse bune, nu se intampla nimic.
Si eu m-am mai culcat machiata si nu am patit nimic.
E pentru cosuri folosesc Efaclair de la La Roche Posay (o gasesti la farmacii). Intr-un timp foloseam Mask Plus dar usca prea rau pielea. Si Efaclair usuca pielea insa e mai suportabil. Trebuie sa iti cureti foarte bine tenul cu cleanser (gel de curatare) si sa nu folosesti creme foarte grase sau uleiuri de ten.
Orienteaza-te pe creme tip gel sau pe baza de apa.
ATENTIE: Orice varsta ai avea, nu trebuie sa neglijezi hidratarea.
Numai sa nu fie in fonduri de ten daca ai cosuri.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| skaterboi2002 a răspuns:

Spala-te foarte bine pe fata in fiecare dimineata si seara, se strang murdarii, sebum, si mai este de la transpiratie d-aia se fac cosuri!
eu asa am facut si mi se duc aproape cosurile, mai am pe fata vreo 3-4 cosuri!
si nu mai dormi cu machiaj!