Negrul e o culoare care iese usor din par la fel ca roscatul.E inevitabil sa nu curga din par. Si eu am parul negru-albastrui( culoarea mea naturala e un saten inchis aproape negru) si cam dupa 2-3 luni imi pare portiuni in care se vede culoarea mea naturala sau cand am folosit o vopsea de la Pallete dupa perioada aia nu mai aveam niciun negru-albastru.
Un sfat: Vopseste-te mai des, cand ti se vede satenul si foloseste vopsea ori de la Syoss(eu asta folosesc) sau o vopsea profesionala cum ar fi cea de la L'oreal PROFFESIONALL PARIS (e o ramura a marcii L'oreal, doar ca ei fac produse profesionale folosite in saloane, eu o i-au de la Beauty Mania, dar o gasesti si pe E-mag daca nu ai magazin in orasul tau)
E normal sa iti curga vopsea la primele 2 spalari mai mult. Chiar daca sunt produse profesionale tot se duc de pe par de aia trebuie sa te vopsesti cam la 2 luni.
Da, este normal. O sa curgă mai multă vopsea la primele 2-3 spalari. La un moment dat tot trebuie să dispară și vopseaua aia, nu?
ejwihss întreabă: