| Editzelu a întrebat:

Acum 6-7 mi-am ciobit un dinte din fata (incisivul stang din fata).M-a durut la inceput de tot o perioada, insa acum nu mai am nimic, este mica ciobitura, daca zambesc larg si normal nu se vede deloc, se vede putin ciudat doar daca te uiti foarte atent si de aproape sau daca ma gandesc la ea cand rad.Am fost la mai multi dentisti si mi-au spus ca nu este ceva care sa se observe si nu e chiar atat de grav chiar daca uneori ma incomodeaza, insa daca vreau mi-l poate face la loc insa asta inseamna sa mi-l distruga de tot pentru a fi ca inainte.
Voi daca ati fi in locul meu ce ati face? Ati incerca sa-l acceptati sau l-ati fixa?
Eu unul nu l-as fixa insa tare as vrea sa invat cum sa mi-l accept.

Răspuns Câştigător
| Viiic a răspuns:

Am o prietena care si l-a refacut. Eu, insa, am aceeasi "problemuta" si doar pentru inceput ma deranja. Acum nu mai observ. Incepusem sa intreb apropiatii daca se observa tare, iar ei radeau de naivitatea mea. Te-as sfatui sa te accepti. Sunt sigura ca esti tare draguu' asa.

2 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Si eu mi-am cobit doi dinti acum cativa ani, insa pe mine nu m-a durut. Nu imi placea cum arata si m-am dus la dentisti si mi-a pus niste plombe micute, nu mi-a spus ca-mi va deteriora dintii doar ca nu vor tine mult, Mi-au picat peste vreun an sau doi, si jos nu prea se vede diferenta asa ca am lasat dintele asa ciobit ca practic nici unul nu e perfect neted, insa sus am mai pus o plomba, ca desi probabil ceilalti din jur nu-si dau seama ca e ciobit dintele, mie nu-mi place cum se vede.
Daca te deranjeaza foarte tare repara-l pana la urma tu trebuie sa te simti bine in pielea ta, insa daca te-a durut si dentistul a zis ca o sa iti dauneze dintelui sa il repare, probabil e mai mare ciobitura decat a mea si e mai bine lasa asa.

| NYK4u a răspuns:

Poate ar trebui sa te gandesti mai mult la persoanere care chiar au un handicap si au acceptat chestia asta.La tine este o chestie minora care nu ar trebui sa te deranjeze deloc.Si care de altfel nu cred ca deranjeaza pe nimeni cand zambesti. sper ca te-am ajutat intr-un fel. o seara buna