Am o prietena care si l-a refacut. Eu, insa, am aceeasi "problemuta" si doar pentru inceput ma deranja. Acum nu mai observ. Incepusem sa intreb apropiatii daca se observa tare, iar ei radeau de naivitatea mea. Te-as sfatui sa te accepti. Sunt sigura ca esti tare draguu' asa.
Si eu mi-am cobit doi dinti acum cativa ani, insa pe mine nu m-a durut. Nu imi placea cum arata si m-am dus la dentisti si mi-a pus niste plombe micute, nu mi-a spus ca-mi va deteriora dintii doar ca nu vor tine mult, Mi-au picat peste vreun an sau doi, si jos nu prea se vede diferenta asa ca am lasat dintele asa ciobit ca practic nici unul nu e perfect neted, insa sus am mai pus o plomba, ca desi probabil ceilalti din jur nu-si dau seama ca e ciobit dintele, mie nu-mi place cum se vede.
Daca te deranjeaza foarte tare repara-l pana la urma tu trebuie sa te simti bine in pielea ta, insa daca te-a durut si dentistul a zis ca o sa iti dauneze dintelui sa il repare, probabil e mai mare ciobitura decat a mea si e mai bine lasa asa.
Poate ar trebui sa te gandesti mai mult la persoanere care chiar au un handicap si au acceptat chestia asta.La tine este o chestie minora care nu ar trebui sa te deranjeze deloc.Si care de altfel nu cred ca deranjeaza pe nimeni cand zambesti. sper ca te-am ajutat intr-un fel. o seara buna