| IoanaIoa88 a întrebat:

Buna TPU`, acum cateva luni m`am tuns si nu prea mi-a crescut parul`.ce sa fac ca sa imi creasca parul` x_x?
Fundita` happy

Răspuns Câştigător
| Elena1994 a răspuns:

Inainte de a te spala de dai cu ulei de ricin stai 30 de minute si dupa te clatesi de ulei si dupa te speli.

7 răspunsuri:
| mihaela456 a răspuns:

Daca nu iti creste parul...cumpara spray de crestere... sper sa gasesti bafta.
Fundita?

| marinsakalu a răspuns:

Dc vrei sa iti creasca parul nu iti place cum iti sta? Dar daca vrei sa iti creasca trebuie sa ai rabdare si sa il speli mult:*

| nom a răspuns:

Saptamanal fa-ti o masca cu ulei de maline, ulei de ricin si galbenus.indicat este sa o tii cam 3 ore.la mine chiar a functionathappy

| Orafixa a răspuns:

Am patit si eu m-am tuns cu 1 si cu 3 in V sti cu coada si timp de 3 4 luni aveam senzatia ca parul nu a cresctu el creste dar nu observi diferenta nu te uitat o saptamana in oglinda si dupa uitate sa vezi... Fundita?

| vreausavaajut a răspuns:

Sa ai grija de el sa-l ingrijesi sal piepteni sa te speli cu balsam sa cauti ca este ceva balsam care iti face parul sa creasca mai lung in cel mai scurt timp. Sper ca te-am ajutat:*:*:*.

| kamykaze88 a răspuns:

Fratele meu a gasit o asa zisa metoda cvocado si masatul scalpului. cica daca manaci avocado (care contine toate vitaminele cu exceptia vitaminei C) si masezi scalpul zilnic creste mai repede parul. sincer nu stiu cat de valabila este chestia el are parul mai mare da nu stiu in cat timp a crescut

| impresivepanda a răspuns:

Din cate stiu... Impletestel si el creste... Tine-l des impletit. : ^^.