| Lusiana_Rusu_1999 a întrebat:

Bună TPU!
Acum câteva zile am fost la dermatologie pentru a vedea dacă aluniţa mea de pe faţă este cancerigenă, fiindcă aş fi dorit îndepărtarea sa prin operaţie, ei bine nu este, însă orice aş face după îndepărtarea sa semnul va rămâne mai mare decât aluniţa. Aşadar întrebarea mea este ce creme sau tratamente aş putea folosi măcar pentru a-i reduce din "pigment"... daţi-mi link-uri cu produse, sunt dispusă să încerc orice.

Răspuns Câştigător
| Rx5hnS a răspuns:

Încearcă retinoizi si cu un bețișor aplici pe alunițe. Asta mi-a recomandat dermatologul pentru alunițele mele. Bine, rezultatele nu se vad peste noapte ci durează luni pana la estomparea lor. Eu folosesc pe cei de la The ordinary. Sunt si accesibili ca preț si funcționează bine. Ii găsești in farmacii.

| Lusiana_Rusu_1999 explică (pentru Rx5hnS):

Functioneaza si la alunitele mari?

| Rx5hnS a răspuns (pentru Lusiana_Rusu_1999):

Da, cu orice tip

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Si mie-mi au fost indepartate chiar mai multe alunite de pe fata, cu acelasi ocazie.
S-a facut usor, rapid si nu a ramas nici o urma de pigmentare in urma lor.
Medicul m-a invatat doar sa stau la soare cat mai mult si tenul se va uniformiza pri bronzare. Asa si s-a intamplat.

| Cristine9595 a răspuns:

Intreaba dermatologul.E cel mai bine.

| Lusiana_Rusu_1999 explică (pentru Cristine9595):

Dermatologul insistă cu operaţia şi refuză să îmi dea un tratament spunând că e nefolositor.De aceea încerc să găsesc ceva care măcar să " depigmenteze" puţin pentru a reusi macar sa folosesc un fond de ten cu acoperire mare cu care sa o acopar acum e inutil pana cand nu reusesc macar asta

| Cristine9595 a răspuns (pentru Lusiana_Rusu_1999):

Daca el a zis asa, inseamna ca e singura solutie.