| eudemonica a întrebat:

Buna TPU:)! Acum cateva zile am fost la farmacie sa imi dea o protectie solara pentru fata (am probleme cu acneea) si mi-a dat crema de mai jos care intr-un fel e ca si un fond de ten. Insa dupa ce ma dau parca mi se cojeste fata mai ales in zona unde am cosurile.
Ar trebui sa folosesc o crema inainte sa ma dau cu fondul de ten?
Si apropo, cineva a folosito? E buna?

http://www.webfarm.ro/......-5-gr.html

Răspuns Câştigător
| MadneSsCat a răspuns:

Da am si eu la fel. nu ti se cojeste fata, doar ca prin crema asta se observa mai tare cum se exfoliaza cosurile, mai ales daca nu e intinsa cum trebuie si daca mai si transpiri. ce iti sugerez e sa iti dai cu putina putina de tot, dar destula cat sa acopere si sa o intinzi foarte bine pana intra in piele cu totul iar daca dai cu degetul sa nu se mai ia. cum spunea si Imperia apa termala face minuni, deci iti sugerez si o apa termala tot de la avene big grin sper ca te'am ajutat

4 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Draga mea @eudemonica, este o cremă protectoare, dacă ai fi citit instrucțiunile de utilizare cu atenție, ai fi observat că înaintea aplicării, folosești crema de față adaptată tipului tău de ten. Ar fi bine, ca după ce te machiezi să folosești un spray cu apă termală care conferă tenului strălucire, naturalețe și nu în ultimul rând hidratare. Eu, pe timpul verii, utilizez apa termală atât după ce mă machiez (fixează machiajul) cât și după demachiere. Pe un ten acneic (și nu numai) face minuni.
Să ai o zi cu zâmbet!

| XOXOyoXOXO a răspuns:

Du-te din nou la farmacia din care ai cumparat produsul si explica-i ce ti s eintampla. Farmacista stie cel mai bine happy fundita plzzz:*

| 90210xd a răspuns:

Si eu am probleme cu acneea. si da am fost la dermatolog, mi-a dat tot felul de creme/samponuri/solutii. dar degeaba. straight face. mi se crapa fata unde aveam cosurilee.

Acum folosesc o crema de la ORIFLAME > Pure Skin/Hide & Treat.
imi merge cu ea. happy. Sper sa-ti fie de folos. :*

| Putsifer55 a răspuns:

Intotdeauna trebuie sa te dai cu crema pe fata, idiferent ca te dai cu fond de ten sau nu.

Întrebări similare