anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU!

Acum ceva timp m-am gândit să îmi pun unghii de gel. Adevărul este că am unghii naturale, îmi cresc foarte repede sunt destul de rezistente dar, nu îmi plac cum arată deoarece când cresc sunt albe. În plus, nu am talentul acela de a-mi face o manichiură frumoasă, un model frumos şi nici nu prea am timp. Aşa că m-am decis să îmi pun unghii de gel. Mama a fost de acord dar mi-a zis că îmi distruge unghia. Şi eu i-am zis că multe colege au unghii de gel. Am 14 ani şi m-am gândit că dacă încep de acum să îmi pun unghii de gel am să continuu până când am să fiu bătrână. Voi ce credeţi sau din propria experienţă e adevărat că îţi distruge unghia? Şi în ce fel? Dacă am unghia rezistentă mi-o distruge? O să-mi arate la fel de bine când am să înlătur unghia de gel? Dacă nu m-am exprimat bine vă rog să mă corectaţi nu prea ştiu cum e să ai unghii de gel, care sunt dezavantajele şi avantajele.

DAU FUNDA!

Mulţumesc.

Răspuns Câştigător
| Katyussha a răspuns:

Am avut unghii cu gel. Mare prostie, am facuta o infectie si a fost super naspa.Ce e drept arata super bine dar cand ti-ai rupt o unghie cu gel se rupe si cea de dedesubt si curge o groaza de sange, doare extrem de tare mai tare ca atunci cand iti rupi o unghie adevarata.Sa nu mai spun ca sunt bani aruncati pe geam adica in loc sa platesti un milion pe unghii in fiecare luna ( asa de frecvent trebuie sa le faci ca daca nu arat foarte urat)ai putea sa iti cumperi ce vrei tu haine, accesorii, chestii care chiar iti folosesc la ceva. Deasemenea se vede de la departare ca sunt false.Eu am revenit la unghiile mele adevarate si am forma oval ascutita pe care mi-am facut-o eu care arata exact asa http://www.sigina.ro/wp-content/uploads/unghii-ascutite2.png. Si ce daca au toate fetele? Mai bine ti le faci tu singura poti sa cauti forme si tutorial-uri pe youtube, sunt o gramada, de pe youtube am invatat sa imi fac unghiile. Plus ca nu-i asa de mult : o ora cand iti faci forma in rest 10 minute pe saptamana/zi ( depinde de calitatea ojei, daca sare repede etc.) Vezi ai grija, cauta si tu pe net riscurile de a avea unghii cu gel.

5 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Eu spun sa stai potolita pentru ca nu e recomandat, de altfel esti mica si se vede si ciudat asa ceva la tine pe degete.Alea naturale or sa fie cele mai dragute intotdeuna, se pot modifica in timp si poti sa faci ce modele si forme vrei tu.Sincer mie alea mi se par cele mai dragute.E chair asa de greu sa treci pe la salon daca spui ca nu ai timp ca sa ti le faca acolo calumea. Serios Baietii nu se prea dau in vant dupa asa ceva.Mai Bine sa fi Naturala.

| Satango a răspuns (pentru Danysan):

Nu e vorba de baieti. Vreau sa stiu daca imi distruge unghiile sau nu!

| MoxiMonny a răspuns:

Gelul distruge unghiia, recomand acrylul e cel mai bun e si mai rezistent este si mai bun ca gelul.

| IreneMay a răspuns:

Iti strici unghiile de tot, e posibil sa ramai fara ele atunci cand vrei sa-ti dai unghiile false jos.
Incearca sa te duci la salon sau gaseste-ti o prietena care iti poate da forma unghiilor, nu ai nevoie de o ingrijire speciala.Da-te cu o oja rezistenta (iti recomand Kallos, cea care se usuca mai greu, e mai buna) si cam asta e tot ce trebuie sa faci.

| mar16 a răspuns:

Gelul se da greu jos, cu o pila electrica si apoi arata urat unghia..Si ti-o cam distruge.Mai bine te-ai da cu lac de unghii.