Woooow.Areti sooooper.Esti fffff frumoasa. Dc nu ai participat la miss? Chiar aveai sanse sa castigi. Esti frumi.Nu ai nevoie sa mai slabesti. Sper ca te-am ajutat.
Inteleg cum te simti, eu anul trecut obisnuiam sa-mi prind parul in coada, si aratam cam rau. Dar anul acesta il port uneori despletit sau cu codite multe impletite...
Scz, ne intoarecem la problema ta:Mie mi se pare ca semeni un pic cu Selena Gomez, deci esti frumoasa, dar nu uita! Conteaza mai ales cat esti de frumoasa si in interior.Si le poti spune celor care iti fac acest compliment(ca esti frumoasa si ce-ti mai zic despre ochi)''multumesc, la fel''daca sunt de varsta ta sau mai mici, sau daca sunt mai in varsta cu multi ani, le poti spune''multumesc foarte mult''sau ''multumesc pentru compliment'', dar de asemenea daca ii cunosti, poti discuta cu ei despre acest subiect aratandu-le ca thiar le multumesti pentru compliment, si ca pentru tine a insemnat ceva.Am uitat sa precizez:niciodata sa nu faci asta cu cei pe care nu-i stii!
Teo, ma refeream sa nu intrii in amanunte cu discutia.Adica sa nu le spui unde locuiesti, ce nr. de telefon ai,...
La asta ma refeream.
Sharpay, pai ma opresc oamenii pe strada aproape in fiecare zi.si nu stiu ce sa le zic. le multumesc pentru compliment si le zambesc? sau nu vb cu ei? chiar daca nu-i cunosc, n-ar trebui sa vb cu ei? ca totusi, nu isi racesc gura degeaba...si ar fi o dovada de nesimtire daca i-as ignora, mai ales ca la tara ma opresc tigancile si daca comentez sau nu vb cu ele se iau de mne...asa ca prefer sa vb cu ele dar nu stiu ce sa le spun ca sa nu se intinda la vb cu mine, da' nici sa ma injure dupa
Fratele meu esti fffffffffffffffffffffffffuoasa mai spart jur pe viata mea ca numai am vazut o fata mai frmoasa ca tine WWWWWOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUU si eu sunt fata si chiar as vrea sa fiu asa frumoasa ca tine semeni cu selena gomez
FaraNumePls întreabă:
MIRUNA_3089 întreabă:
kalakkas întreabă: