Probabil ca nu trebuia sa le amesteci pe toate. Scortisoara se amesteca cu mierea iar lamaia se face separat doar pe cosuri. Tu le-ai pus pe toate odata. Incearca sa iti dai cu ceai de musetel.O sa-ti faca bine. vizioneaza clipul acesta http://www.youtube.com/watch?v=-CU0kIvMq8E&feature=plcp.
Vaa multumesc tuturor! Mi-a trecut deja! :* cred ca am eu tenul sensibil, nu mai fac prostii din astea! V-as da la toti funda.dar nu pot!
Si mie?)))))))))
Tie nu!
Buna! Poate ai o alergie la unul din ingrediente.Eu imi fac masti cu albus de ou, dar fara nimic in el.Fa-ti daca vrei mai bine masti cu scortisoara, miere si zeama de lamaie.Acum,ca sa iti treaca roseata, tamponeaza-ti fata cu apa rece(cu un disc demachiant sau o batista.)Sper sa-ti treaca. Apropo, pentru ce folosesti masca asta?
Da,e masca de fata... ) daca n-ai auzit de asa ceva..si mufa o gasesti in alta parte
Ceva nu ti-a facut bine. Cel mai probabil ai tenul uscat sau sensibil iar lamaia aia ti l-a iritat. Cand iti faci o masca e bine sa stii ce tip de ten ai, pentru ca pentru fiecare tip de ten e necesar altceva.
Ca sa scapi de iritatie fa un ceai de musetel si da-te pe fata cu el cu ajutorul unui disc demachiant sau un pic de vata sau chiar un servetel daca nu ai altceva. Daca nu iti trece mai fa asta 2-3 zile. Oricum zilele astea nu iti mai face alte masti, pana nu trece iritatia. Succes!
Spala-te cu ceai de musetel pe fata, dimineata si seara si da-te cu crema de galbenele, dar asta dupa ce se mai linisteste iritatia. Probabil esti alergica la vreunul dintre ingrediente. A, si sa nu mai folosesti nici un fel de masca/produs pe fata pana ce nu se duce iritatia si sa eviti sa pui mana pe fata. Daca tot persista, poti consulta un dermatolog.
Cred ca e o alergie, poti lua si Claritine. Am avut si eu o iritatie pe fata, am facut alergie de la un produs pentru fata, am luat Claritine si mi-a trecut in vreo 2 zile.