Si eu am avut aceasta problema ca tine.
Eu am folosit un tratament de la vichy : http://www.google.ro/......tp?/imgres
Si pe langa asta ma spal pe fata in fiecare seara cu sapun Dove si ma dau pe fata cu o solutie pe care o poti cumpara de la farmacie : zineryt.
Eu de cand fac asta nu mai am cosuri.
Buna!
Incerca ivatherm akne syt, este foarte bun si 1-2 saptamani deja problema ta ar trebui sa se amelioreze considerabil. De asemena foalosete in fiecare dimineata un demachiant si seara demachiant si gel de curatare.
Exista un ruj special pentru cosuri. Pe jumatate are o crema verde care usuca cosurile si pe cealalta are fond de ten.
Mai intai te dai cu parte verde pe cosuri apoi cu fondul de ten peste. apoi lasi cosurile in pace pentru ca crema isi va face efectul. Ea va usca cosurile si incetul cu incetul vor dispareA.
Nu le mai stoarce! Doar spala-te pe fata cu apa de mai multe ori pe zi si o sa se mai duca.
Cel ma bine o faci aia cu scortisoara si mierea! Eu tot aveam multe cosuri, si imi fiecare saptamana imi fac masca asta si acum aproape ca nu am! (Trebuie sa stai cu ea cel putin 30 de minute) BAFTA
O sa incerc, oricum merci de sfat
Ai grija insa cu spirtul, eu am patit-o o data ca mi-am ars fata in cantitati moderate, nu exagera
Heh, o sa am
Ca sa dispara in primul rand nu le mai stoarce iar in al doilea rand floseste acetona sau tentura de iod (o nebunie dar functioneaza)
Incearca sa amesteci intr-un bol mic niste scortisoara cu miere si aplica pasta pe cosuri si las-o sa se usuce. Poate ca pare cam ciudat, dar scortisoara ara efecte de uscare care usuca cosurile.
Poti incerca doar daca vrei.
Sper ca te-am ajutat!
Merci de sfat, o sa incerc
Sau daca nu le poti stoarce si daca se fac mai mari le storci iar pana nu mai sunt BAFTA!
Toata lumea are cosuriDu-te la dermatolog sa-ti deie ceva pentru eleAsa e cel mai bine:*
kreatzak întreabă: