| Anonim175 a întrebat:

Buna TPU kiss! Am 1.70 si vreau sa-mi cumpar niste papuci cu toc >:. Oare mi-ar sta bine pe tocuri de 15 cm, sau as fi prea inalta? I don't want to see

Răspuns Câştigător
| ramoona a răspuns:

Important e sa-ti placa tie, si important e sa stii sa mergi. ca o glezna sucita de la 15 cm, e ceva si poate lasa repercursiuni, eu am 1, 76 si cand imi pun un toc de 10 sa zicem se uita lumea ciudat dar e ok

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru ramoona):

Sărut mîna d soara Ramona, nu doriti un masaj după o zi de mers /stat pe tocuri?

7 răspunsuri:
| zozo74 a răspuns:

Sincer, de 15 cm cam mult pentru tine, insa gusturile nu se discuta, dar nu cred ca ti ar sta bine. Oricum succes in luarea deciziei

| genutzz a răspuns:

Da normal la oricine ne sta bine si tie nu o sa ti se para sa fi inalta doar la cei din jurul tau doar atat... sper ca ti-am fost de ajutorbig grin

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lăsati fata in pace, că tocurile sînt frumoase fac piciorul elegant si frumos.

| RagingZeus a răspuns:

Nu stiu daca te-ar face prea inalta, sau nu, dar ceea ce stiu si iti pot zice este ca iti vor face un cur calumeawinking Oricum la 1.70, 15 cm poate e prea mult.

| Rhee a răspuns:

15cm la 1.70, cam mult totusi, insa niste tocuri de 10cm nu strica deloc mai ales daca esti : inalta, slaba(nu anemica) si frumoasa.

| Ionut9696 a răspuns:

Vezi sa nu cazi de la etajbig grintongue