Salut Acadiica, momentan nu trebuie sa slabesti esti bine cum esti acum dar nu strica sa dai jos 2-3 kg. Funda?
Sincer la 11 ani este foarte bine, adica. mie unul nu mi se pare sa fi gras(a), cu timpul o sa mai cresti in inaltime iar in kg mai putin, deci parerea mea este sa nu incerci sa slabesti, silueta ta este una destul de buna in acest moment.
Nu trebuie sa slabesti este bine sa ai grautatea cu 10 mai putin ca inaltimea stiu de la matusamea ca e medic
Da efectiv!
Daca te mai ingrasi putin vei ajunge la obezitatae de gradul 1, fa miscare, redu dulciurile!
La miscare fa abdomene si 60 de genoflexiuni, cand iti e foame bea un pahar de apa, iar cand ai pofta de dulciuri mananca o fructa.
Ar trebui sa slabesti 5 kg, iti imaginezi un om slab care duce un bidon de 5 litri?
Da asa esti.
Bafta!
PS:Sunt doctor deci poti sa imi ceri sfaturi.
FUNDA?
Eu zic sa astepti pana mai cresti. Dupa 14-15..si nici atunci nu iti recomand
Salut. Trebuie sa slabesti putin vreo 3-4 kg. Nu te supara. Eu am 10 ani un metru 45 si 32 kg
Buna!
La inaltimea ta ar trebui sa ai undeva la 30, maxim 35 de kg. Eu zic sa te pui serios pe mancat sanatos si sport, altfel te vei imbolnavi de obezitate si la o varsta asa frageda ca a ta este foarte periculos.
Succes!