Salutare!......iti zic eu cum am slabit rapid in cateva saptamani!
1.Am renuntat definitiv la dulciuri
2.Am renuntat definitiv la paine
3.Nu am mai mancat nimic dupa ora 19:00
4.30 minute jogging pe muzica in fiecare dimineata!
Bafta!
Buna,iti multumesc frumos de raspuns. Mai ajutat psihic foarte mult, parca mi sa luminat ceva in creieri... Deci, spuneni te rog in cite saptamini si cu cite kg ai slabit?
Te rog!
Mersi mult, inca odata
N-ai pentru ce....Pai,in aproximativ 2 saptamani parca dadusem jos vreo 3-4 kg! Dar dupa aceea nu am mai tinut, ca nu am mai avut chef. Poate daca mai tineam, slabeam mai mult ..In cazul meu, painea si dulciurile ma ingrasau foarte mult:-s si dupa ce am renuntat si m-am apucat de sport, automat am dat jos 3-4 kg.Deci,bafta cu "noul stil de viata" si iti garantez ca daca renunti la paine si dulciuri si nu mananci dupa ora 19:00, o sa apara rezultate foarte frumoase
Mersi...
Asculta,cind ai spus ca sa nu maninc piine ai avut in vedere ca chiar pine, piine sau nici biscuiti placintele
mersi anticipat
Pai,nici din alea.....Ca si alea ingrasa! Dar daca vrei sa slabesti putin, poti sa mananci biscuiti si placintele doar 1 sau de 2 ori pe saptamana! In caz ca vrei mai multe kilograme date jos, renunti de tot!
Pai diete nu, tablete nu, doctor nu, sport nu.ce vrei? Sa-ti zicem ca poti slabi cu aer?
Dieta da-o naibii (si tabletele mai ales!), dar fara sport nu poti sa slabesti. Cel mai bun mod de a slabi este cu mult sport si un mic regim. Nu dieta draconica. Dar sa-ti reduci portiile.
Fara sport slabesti foarte greu si slabesti urat!
Altfa metoda naturala in afara de sport nu ai. Cel putin eu nu cunosc, eu iti recomand sa te apuci sa faci sport pentru ca te vei simti foarte bine dupa. Nu fi un lenes!
kalakkas întreabă: