anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 12 ani si am deja putina mustata neagra! Nu ma luati in ras! Am niste,, dive,, la scoala si imi zic Mustacioara! Ma jeneaza! Ce sa fac fara pensea ca scap de ea?!

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Nu te epila si NU O RADE! O sa creasca mai tare. Poti sa o decolorezi, cu... Ce folosesc fetele pentru par, nu ma pricep la asta. (stiu ca este o baza(o solutie) care depigmenteaza parul, trebuie sa fie pe la Avon, Oriflame, si in bazar laughing ). Daca ele spun ceva, poti sa le-o intorci rapid, "mai divelor, ati scapat de la Hollywood si n-am aflat noi? " "Daca esti asa vedeta, cum se face ca n-a auzit nimeni de tine?" "Poate am putin par deasupra buzei superioare, dar am sa ma fac doctor pentru ca am creier, nu am sa ma fac asistenta TV, ca tine. Nu-ti fa griji, n-ai nevoie de creier, esti perfecta pentru "pozitia" aia". Mai fa-ti din astea acasa si cand vine momentul, le-mpusti happy.
Parul creste acum mai tare pentru ca esti la pubertate, si e destul de normal. Daca pilozitatea va deveni in timp excesiva, si pe maini, s pe fata, si intre sani, poate te vei gandi sa mergi al un control ginecologic sau endocrinologic (endocrinologia se ocupa cu studierea hormonilor in organism), pentru a fi sigura ca nu e nimic grav. Pentru pilozitate exagerata, exista pastile care tin situatia sub control, reduc pilozitatea cata vreme le iei, sau in cazuri disperate, laserul face minuni, definitiv. Dar nu esti deloc un caz disperat, si oricum 80% din femei au "mustacioara", asa ca nu te va judeca imeni, decat daca e prea idiot/idioata sa constate realitatea.

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Nu folosi bigul sa crema depilatoare pentru ca parul va creste la loc mai urat.Ia-ti niste bezi cu ceara(am vazut unele de la veet special pentru zone delicate) sau un aparat din ala mic pentru mustata.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti fată sau băiat?

| karsivan a răspuns:

Crema depliatoare, o folosesti destul de des, sau benzi depilatoare dar asta ustura pentru un moment si se foloseste mai rar la o luna.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Maru200 nu se gandeste ca vei creste si mustata va fi si mai deasa in viitor. Lasa puful in pace, acum. Ai timp berechet pentru barbierit; o viata.

| xyzfinish a răspuns:

Salut! Din cate am inteles din intrebarea ta, tu vrei sa scapi de mustata fara sa folosesti penseta.Si eu am cam fost in situatia ta.Eu pentru inceput am folosit o masina de tuns, am reglat masina in asa fel incat sa nu taie de la radacina.Astfel incetul cu incetul mi-am rarit mustata pana am ajuns sa folosesc bigul. Daca tu vrei sa scapi imediat de ea poti incerca ceara depilatoare.Bafta!

| Maru200 a răspuns:

Salut! pune scoci pe ea si trage.Repeta acest lucru de 10 ori pe zi.nu vei mai avea suta la suta