| Ionela_7274 a întrebat:

Am 12 ani si nu mi-a venit menstruatia! E normal?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Stai linistita, n-ai de ce sa te ingrijorezi. Exista fete, carora le vine ciclu pe la 10-11 ani, iar altora poate sa nu vina nici la 18. Daca e sa facem o medie, ar fi undeva pe la 13-14 ani. Unele se dezvolta mai repede, altele - putin mai incet. Nu e nimic anormal in asta. Stai linistita. Mai ales, ca esti inca micuta, ai numai 12 ani. Nu e nici o graba.
Numai bine!

14 răspunsuri:
| babyblue a răspuns:

Da, foarte.

| JokKer a răspuns:

Desigur. mie la treispe mi-a venit acum am 14. la mama mea la 16

| Sweet_5273 a răspuns:

Da! foarte!

| aLe_9530 a răspuns:

Pai la unele persoane le vine mai tarziu...Deci nu este o problema daca nu ti-a venit acum.happy

| Andreeeeeeeeea_8548 a răspuns:

Doamne rolling eyes sunteti obsedate.De ce va doriti atat de mult chestia asta? Toate-s la timpul lor.Eu personal am regretat chestia asta si inca o regret happy nu te mai grabi ca nu vina apocalipsa daca nu ti-a venit straight face

| GeoXD a răspuns:

Dude, esti pe la varsta potrivita, mai astepta, am o prietena care are 14 ani si nu i-a venit straight face nu ar trebui sa te grabesti cu chestiile astea

| Bunny a răspuns:

Mie mi-a venit la 11 ani si unei prietene la 17.Depinde de fiecare organism in parte.Fiecare are modul personal de dezvoltare. E normal nu iti face griji.Doar ai grija cu igiena. Sper ca te'am ajutathappy.

| elena17pb a răspuns:

Am 13 si nu mi-a venit si nu ma ingrijorez

stai linistita

| Ionela_7274 explică:

Multumesc :*:*, unor colege le-a venit big grin si de asta m-am ingrijorat :*:*. Am sa dau si Funda.

| Anileda a răspuns:

Da!
Este normal, depinde de organism.
Stai linistita!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu ai motiv să te îngrijorezi.
Menstra apare între 12 și 14 ani.
Fiecare organism se dezvoltă în felul său.
Pa, pa.

| Psihiatra a răspuns:

Dc sa nu fie? fiecare ne maturizam in ritmul nostru happy

| Crisstina a răspuns:

Sigur! e foarte normal. fiecare organism are ritmul lui de dezvoltare.

NOname
| NOname a răspuns:

@Kama draga, ma bucur, ca te-am putut ajuta. Multumesc pentru apreciere! Sa fii iubita si sa nu-ti mai faci griji pentru nimic! Numai bine!