Stai linistita, n-ai de ce sa te ingrijorezi. Exista fete, carora le vine ciclu pe la 10-11 ani, iar altora poate sa nu vina nici la 18. Daca e sa facem o medie, ar fi undeva pe la 13-14 ani. Unele se dezvolta mai repede, altele - putin mai incet. Nu e nimic anormal in asta. Stai linistita. Mai ales, ca esti inca micuta, ai numai 12 ani. Nu e nici o graba.
Numai bine!
Pai la unele persoane le vine mai tarziu...Deci nu este o problema daca nu ti-a venit acum.
Doamne sunteti obsedate.De ce va doriti atat de mult chestia asta? Toate-s la timpul lor.Eu personal am regretat chestia asta si inca o regret nu te mai grabi ca nu vina apocalipsa daca nu ti-a venit
Dude, esti pe la varsta potrivita, mai astepta, am o prietena care are 14 ani si nu i-a venit nu ar trebui sa te grabesti cu chestiile astea
Mie mi-a venit la 11 ani si unei prietene la 17.Depinde de fiecare organism in parte.Fiecare are modul personal de dezvoltare. E normal nu iti face griji.Doar ai grija cu igiena. Sper ca te'am ajutat.
Multumesc :*:*, unor colege le-a venit si de asta m-am ingrijorat :*:*. Am sa dau si Funda.
Bună.
Nu ai motiv să te îngrijorezi.
Menstra apare între 12 și 14 ani.
Fiecare organism se dezvoltă în felul său.
Pa, pa.
@Kama draga, ma bucur, ca te-am putut ajuta. Multumesc pentru apreciere! Sa fii iubita si sa nu-ti mai faci griji pentru nimic! Numai bine!
TheDarkQeen13 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
violetaaaa11 întreabă: