| AndraMary a întrebat:

Buna, TPU! Am 13 ani, 1, 63, 44 kg. Mi se spune foarte des "CA SUNT GRASA". As vrea sa stiu care este greutatea normala pe care trebuie sa o am si cum sa arat si eu "normala" ca si colegii mei, ma refer cum sa mai slabesc. Chiar credeam ca nu-s grasa XD, dar in fine nu vreau sa primesc raspunsuri sincere. Va rog, nu este de ras, pentru ca unii nu stiu ce inseamna.
Astept un raspuns cat de curand, cel mai bun primeste funda!

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Stai draga linistita, la 1.63 si 44 kg esti cu vreo 5 kilograme sub cit ar fi normal. Colegii tai sunt niste debili. Uite, calculeaza aici. Poti sa le dai si lor pagina asta sa realizeze ca sunt niste nenorociti care nu au ce comenta si maninca cacao degeaba. http://www.calcule.ro/......copii.aspx

4 răspunsuri:
| Anca32 a răspuns:

Nu știu cine ți a zis ție ca ești grasa la 1.63 și 44 kg pentru ca asta nu este adevarat deloc. La femei în general greutatea trebuie sa fie - 10kg fata de înălțime. Adică tu la 1.63 și 44 kg ești ok nici vorba de grasa.

| Atticus13 a răspuns:

Ori sunt ironici, ori au o problema. Nu ești grasă absolut deloc

| RobertMoon a răspuns:

Nu esti grasa deloc, colegii tai sunt niste tampiti cred, si in plus nu trebuie sa iei in seama vorbele lor urate.

| Lizuca1234 a răspuns:

Este vorba de tiparul vazut zilnic la tv,social media,presa. Femei anorexice,mutilate din cauza operatiilor estetice samd. Fara sa vrei ti se imprima in creier aceasta imagine, mai ales copiilor. Tu esti inca in crestere, fa ceea ce iti place, greutatea ta e foarte ok, ignora-ti colegii si simte-te bine in pielea ta. O sa te dezvolti in permanenta si vei deveni o femeie frumoasa. Evita fast food-ul si incearca sa faci sport si sa papi sanatos! Ai incredere in tine!