anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 13 ani si sunt foarte atenta la frumusetea mea, am foarte mare grija de corpul meu.Singurele lucruri care le-am cam neglijat sunt : dintii putin carni, nu prea albi si spatele meu care nu este tocmai drept.
1.Cum sa fac sa am spatele drept [sa ma obisnuiesc sa stau cu el asa], una dintre probleme ar fi ca stau prea mult la laptop [doar in pat, nu si la birou]..Niste exercitii, ceva?
2. Vreau sa am dintii albi [mi-am cumparat pasta de dinti blend-a-med [doar dinaceea folosesc de cand aveam 10 ani] ] si vreau sa ii am putin mai drepti [dar fara aparat dentar]. Si unul dintre dintii canini este crescut mai sus [desi celalalt de dinjos a cazut].
Ce sfaturi mi-ati da?
Funda desigurwinking.

Răspuns Câştigător
| zahy a răspuns:

Raspuns intrebarea 1 :
http://healthy.kudika.ro/......drept.html

a mai intrebat o fata mai mare ca tine cu 1 an uite raspunsurile pentru un spate drept

http://www.tpu.ro/......a-inainte/

5 răspunsuri:
| zahy a răspuns:

Raspuns la intrebarea 2 bircarbonat de sodiu, te speli pe dinti cu el.

| viitortatic a răspuns:

Salut, cred ca raspunsul pe care ti-l voi da nu este cel dorit dar atentia ta, mai ales la varsta pe care o ai trebuia sa fie la alte lucruri, frumusetea sau popularitatea nu sunt atat de importante, nu iti face griji
Cu totii avem grija de noi si dorim sa aratam bine dar o atentie excesiva poate dauna

Raspunsurile pe care le cauti sunt...
1. Sunt multe exercitii pentru spate ( cauta pe internet ) sau iti poti cumpara tot felul de benzi sau ceva in genul corsetului, este din elastic si nu te va lasa sa stai cocosata, sunt foarte bune, mai ales ca stai la laptop, in pat

2.Raspunsul cel mai bun il poti primi de la un dentist
in orice caz, sa nu incerci sa iti albesti dintii prin tot felul de metoda pe care dentistii ti le vor propune, iti vor sensibiliza dintii enorm, mai mult rau decat ajutor

Sper sa primesti raspunsuri mai clare big grin

| 95N a răspuns:

Salut. O sa iti dau un sfat. Daca ai spatele ghebosat o sa trebuiasca sa faci un sport de genu: yoga gimnastica. Sau daca ai laptop atunci poti sa cauti pe net exercitii de youtube. Si incearca sa te uitimla tv la teleshoping sau pe net si o sa gasesti ceva un aparat de indreptat spatele. Iar dintii doar cu aparat dentar. Ok succes

| Crosss a răspuns:

Pfff
ma doare capul cate fite

| anonim_4396 explică (pentru Crosss):

Daca nu iti convine intrebarea mergi si raspunde la alta ca nu te-am obligat sa imi raspunziwinking.