O rochita (nu neaparat mulata, dar deasupra genunchiilor) din dantela (este la moda) sau din matase in culori cat mai vesele (vine foarte bine si crem). Mai poti incerca o bluza mai speciala sin matase (asa am purtat eu acul trecut) cu pereche de colanti (cu imprimeu daca vrei). Poti prelua stilul buissnes man (adica papion si sacou) purtand un tricou/ bluza, colanti si pantofi cu toc. Sarbatori fericite si an nou fericit!
Foarte simplu. Okeii!
I-ati o rochita rosie cu niste ciorapei licra de culoarea pielii de preferat.Iar in privinta machiajului fardeaza ochii cu fard bej(crem) cu albastru pe jumate de pleoapa, putin rimel si un rujulet de culoare roz.Astept funditaaa!
Pai Parerea Mea Ca Baiat Niste Colanti Un Tricou Lung Cu O Esearfa O Vesta cu niste machiaji
Anul asta se poarta catifeaua si paietele.
Negrul s-a demodat.
Am vazut la sitiri pe bune
Avand in vedere ca ai 13 ani. ideal ar fi sa te imbraci mai simplu. Adica. mai mult imbracata decat dezbracata
Depinde.
Unde iti faci revelionul?
Cat de dezvoltata esti.
Adica. sunt unele fete care la 13 ani arata ca la 16, 17. Atunci ar fi ok o rochita. tocuri.
Daaar. daca nu, ai putea sa iti iei niste colanti, o bluzita mai lunga. Ceva accesorii asortate cu tinuta.
Daca ai parul mare ai putea sa iti faci niste bucle, putin rimel, putin gloss.
Buna!
Uitea aici un articol scris de mine cu diferite tinute pentu toate varstele:
http://polly-lena.blogspot.ro/2012/12/christmas-outfits.html
P.s: stiu ca in titlu scrie ca sunt pentu craciun dar sunt potrivite pentu orice ocazie speciala.
Buna,te poti imbraca cu o fustita cu paiete si o bluza din dantela simpla, poti incerca varianta cu o bluza sclipitoare si colanti sau o rochita rosie simpla cu un lantisor mai special.
EnmaAi99 întreabă:
DaciaRomania întreabă: