| mary110 a întrebat:

Buna TPU am 14 ani si am sanii maricei as vrea sa port sutien ca se vede urat fara. Ce sutiene imi recomandati?

6 răspunsuri:
| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Sutiene fara burete si cu bare de metal(cele care iti sustin sanii)

| alexandra_5706 a răspuns:

Buna deea88! nu stiu sigur daca iti convine dar iti recomand firma "jolidon". eu de acolo le cumpar si sunt multumita. bafta!

| Aqua_5605 a răspuns:

Incearca sutienele cu push-up de la H&M. La mine merge si se vede mortal big grin. De asemenea, cele de la Oysho merg. tongue. Numai sa incerci inainte sa cumperi. Se vede si mai urat daca sunt mici/mariwinking.

Sper ca te-am ajutat tongue.

Aqua

P.S. Funda? puppy dog eyes.

| ღNameღ a răspuns:

Sutienele de la ''Triumf'' sunt cele mai bune dar sunt si scumpe. Daca vrei gasesti in orice mall magazinul ''Triumf'' si cauti acolo marimea, dar e 1 milion(100 lei) un sutien:/
Foarte scump...papapapapapa:*

| BubuLina999 a răspuns:

Sutien normal ...sa fie cu un pic de burete. dar cel mai mult conteaza sa ii sustina, deci sa fie un sutien care intr-adevar sa sustina sanii si nu unul doar asa pus de forma

| Twist a răspuns:

Daca ai sanii maricei eu zic sa nu porti push-up:-? uneori sutienul push-up poate fi tare incomod.
Nu conteaza frima, poti sa iei si un sutien dintr'un bazar nu numai dintr'un magazin mare, trebuie sa te simti bine.
http://www.kudika.ro/......rivit.html citeste articolul asta. sper sa te ajute!