Prea mult machiaj Incearca doar gloss, putin rimel si parfum ai doar 14 ani. Te pup
Eu zic asa : cat mai putin posbili.
Fondul de ten, hai ca merge ca 'cica e baza de machiaj sau mai stiu eu ce.Parerea mea e ca daca n-ai nevoie,nu merita. Daca te dai,ai grija sa-l intinzi bine (preferabil cu un bucrete special ca sa se uniformizeze)
Pentru sprancene nu-ti lua nimic. Daca ai o forma frumoasa, nu merita sa le colorezi sau sa le tatuezi, mai ales de la varsta asta.
Sunt de parere ca rujul e un pic cam vulgar pe un chip tanar daca e intr-o nuanta mai puternica. Daca ti-e musai sa-ti iei ruj, ia-ti ceva in nuante deschise.Te sfatuiesc sa-ti iei mai bine un luciu de buze transparent sau colorat sau un balsam de buze colorant ( gasesti de la Nivea)
Machiaza-te cu ce iti place, dar nu prea mult.Nici blush-ului nu i-as vedea rostul.Nu da si tu in categoria celor care se machiaza ca niste ***. Incearca cuori cat mai naturale: roz,auriu, bej, maro, portocaliu.
P.s. Eu folosesc luciu de buze sau balsam colorant, rimel si uneori tus negru sau creion dermatograf ( tot negru)
Ai grija insa cand folosesti negru ( nu folosi prea mult)
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Alex10092003 întreabă: