Dacă aşa ţi-e corpul, nu prea ai ce face. Dar se mai şi schimbă în timp metabolismul. Mănâncă mai mult în continuare Şi fă sport, evident. Sportul nu slăbeşte neapărat, dar corpul tău va avea nevoie de mai multă energie şi vitamine ca să reziste efortului, deci vei avea un motiv în plus să mănânci mai mult şi mai bine. Şi-ai putea încerca trucuri cu hainele ca să te facă să pari mai plinuţă, sau, mă rog, "normală", dacă vrei să spui aşa.
Cu hainele nu prea ma deranjeaza cand port pantaloni lungi pentru ca lumea e obisnuita cu mine, dar am probleme cu rochiile sau fustele.
Dungi orizontale, tocuri late şi nu foarte lungi, te îmbraci în "straturi", sau cu rochii care au straturi, nu folosi curele şi pantaloni strâmţi. uh.
Cand am citit asta parca m-am vazut pe mine acum 2 ani. Acum am 16 ani si aceiasi problema... prea slaba (44 kg) Nu cred ca ar trebui sa te stresezi din cauza asta. si eu mi-am dat seama ca nu am ce face si prefer sa nu calculez cate calorii are un meniu de la Mc sau o ciocolata cum fac altii. Scuze ca nu ti-am raspuns la intrebare.
Buna! Si eu am aceiasi problema.Fa sport, respecta cele 3 mese principale ale zilei. Daca faci sport, dans sau karate te ia somnul mai usor!
Sper ca te-am ajutat!
Nu trebuie neaparat sa te ingrasi! trebuie sa mananci foarte sanatos si sa faci mult sport fiindca asa poti sa pui kilograme fara sa te"ingrasi fizic" si faci muschi...
Same here.
Şi eu am aceeaşi vârstă, dar am 1, 68 şi 46 kg. Du-te mai întâi la un endocrinolog şi vezi dacă ai ceva. Fă-ţi nişte analize.
Buna!
Metabolismul tau este foarte rapid si oricta ai manca nu te ingrasi mai delc. Nu ai ce face decat sa incerci sa iti cresti masa musculata prin exercitii fizice de forta.
Eu zic să nu încerci să te îngraşi, peste câţiva ani, când vei fi mai mare te vei îngrăşa...
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: