anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună,TPU! Am 14 ani și m-am pensat singură, arată foarte urât!
Voiam să vă întreb dacă pot folosi bonilash pentru sprâncene, dacă am 14 ani, și dacă știți voi altceva, dar care să functioneze bine!

Răspuns Câştigător
| MadRaven a răspuns:

Dă-te cu ulei de ricin ca să crească mai ușor la loc. Eu am avut o mascara uscată, am aruncat "sticla" și am păstrat periuța aia, am spălat-o, și o folosesc ca să mă dau cu ea cu ulei de ricin pe gene si pe sprâncene. Poți să faci la fel, sau dacă vrei strict pentru sprâncene poți să te dai pur și simplu cu degetul.
De data asta lasă-le să crească și când vine vremea să te pensezi mergi la un salon, ca să îți dea o formă. După te poți pensa tu dar păstrând forma dată la salon

| AELD a răspuns (pentru MadRaven):

Ți-au crescut genele după ce te-ai dat cu ulei de ricin?

| MadRaven a răspuns (pentru AELD):

Da, și nici nu-mi mai cad așa des cum îmi cădeau înainte.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ia-o pe mama de manuta si mergeti la un cabinet cosmetic. Cosmeticiana de acolo, poate sa-ti retuseze ceea ce tu ai stricat.
Sfaturile vin direct de la cosmeticiana, nu de la noi, ca nu-ti poti picta sprancenele, ca vei arata ca o marioneta de la teatrul de papusi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rade-le de tot

| NicoleEazi a răspuns:

Bonilash nu functioneaza nici de o culoare, l-am folosit, sa astepti sa iti creasca dupa ulei vei astepta mult si bine, decat sa arati de circ mai bine sa mergi la o cosmeticiana, e pana in 20 lei si macar nu mai ai probleme pana iti vor creste sprancenele tale