| Meily708 a întrebat:

Am 15 ani si 60 kg, 158cm inaltime
vreau sa slabesc da nu stiu cum. Da, stiu o sa-mi spuneti mai putin sa mananc, sa alerg mai mult.((
Da cum pot eu sa ma conving pe mine sa ma impun sa fac asta..sau poate diete, sau niste exercitii de slabit vreau macar 5 kg pina la 1 septembrie sa slabesc.

15 răspunsuri:
| didi12 a răspuns:

Din moment ce stii ce trebuie sa faci, de ce ne mai intrebi? Draga mea, din ce ai zis tu, nu-ti doresti cu adevarat sa slabesti.Adica tu astepti asa, ca printr-o minune, sa dai jos 5 kg, nefacand nimic, in 3 saptamani.
Eu zic sa te ambitionezi mai mult, si sa iti pui in minte "Eu pot!". happy

| AnnaAnnne a răspuns:

Cauta pe YouTube exercitii de slabit rapid si da pe primul link, acelea o sa te ajute foarte mult si incerca sa nu mananci mancare de la fast food sau dulciuri.O seara frumoasa!happy

| Clementin a răspuns:

Ar trebui pentru inceput sa-ti impui cateva reguli simple care sunt, in primul rand, pentru sanatatea ta.
Incearca sa mergi pe jos sau cu bicicleta pana la magazin sau la scoala in loc sa-ti rogi parinti sa te duca. Du-te la piscina in weekend. Crede-ma, arzi calorii fara sa-ti dai seama. happy
In ceea ce priveste mesele, e recomandat sa mananci putin si des. Asta inseamna 5 mese pe zi, 3 principale si 2 gustari intre mese. Ceea foarte important, trebuie sa ai un programa pentru mese si sa nu lasi niciodata sa treaca mai mult de 3 ore intre mese.
5 porti de fructe si legume pe zi. Fructele nu trebuie sa fie desertul! Pot fii insa gustarea dintre mese sau consumate cu MINIM 30 de minute inainte de masa.
Bea multa apa. Serios, bea multa apa. 2 litri, pe zi, obligatoriu.
Nu manca mancaruri sarate. Sarea retina apa si te face sa arati `umflat` happy.
In ceea ce priveste exercitiile, iti recomand sa o iei incet. Incepe in seara asta cu 3 abdomnene, 2 flotari, 5 genoflectiuni si adauga treptat.
Toate sfaturile astea le-am primit si eu si, stiu, nu e nicio dieta miraculoasa dar le-am transformat incet in obisnuinta si pot sa spun ca ma simt mult mai plina de energie. Cei mai important, mi-am reacapatat increderea in mine si nu ma mai simt prost cu corpul meu.

| SaveTheNature a răspuns:

Mie imi place de tine si asahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

He he baiete :) stii cum poti sa te convingi singur pe tine sa faci asta? Uita-te la poze cu diferiti musculisti :) si vezi cum o sa-ti vina gustu sa te ocupi cu sportu, mai putin in casa stai :) fa tractiuni la bara si tot asa :) fa abdomenu in fiecare zi uite asa http://youtu.be/S9iKCQPMbt0, eu am 16 ani si am 1.83 si 80 kg :D:D:D nu sunt gras :P

| Trollerul a răspuns:

Bai esti c'am mic pentru varsta ta confused, si eu am 15 ani si am 1, 72 ca toti prietenii mei de 15 ani, dupa cum te'ai descris esti "mic si indesat", incearca si tu sa te mai inalti, apucate de Bascketballwinking.

| Youkillme a răspuns:

Eu cred a la acesta virsta e normal sa ai asa greutate, peste citva timp oricum vei slabi, nu te speria daca cei de virsta ta sunt mai slabi acest fapt depinde de gene, si multe alte motive...nu te ingrijora, succese, te pup :*

| Buburuza2222 a răspuns:

Eu am slabit mult cu usurinta! Trebuie sa faci cateva exercitii, dar nu foarte mult! Nu trebuie sa manci multe dulciuri si mai ales seara! De la ora 6 (dupa-amiaza) nu mai mananci decat fructe sau pufuleti, iar la ora 6 mananci carne PE GRATAR sau o salata, cartofi fierti etc. Sa fie ceva usor! Sper ca iti vor fii de folos ''regulile'' de mai sus! :*

| wallent1n a răspuns:

OGLINDA....tot ce trebuie sa faci e sa te uiti in ea si o sa te motiveze ea.

| MihhaaElla a răspuns:

Buna! Poi in terment de 13 zile poti slabi, uite aici un site in care o sa iti fie de folos http://www.cherie.ro/dieta-fitness/dieta-de-13-zile/ aici iti zice ce sa mancanci si despre exerciti poti gasi pe youtube si poti alerg in parc. fundita plss!

| UKlover a răspuns:

Uite cateva citate care sa te motiveze si timp ce faci exercitii ai putea sa asculti muzica care iti place. http://callmewelld.blogspot.ro/......ve-to.html

| ImNobody a răspuns:

5 kg pana pe 1 septembrie? Cam greu, nu crezi? Pff, si eu sunt cam in situatia ta.Hai sa iti spun cum fac eu.
In primul rand notez pe calendar ziua in care incep sa tin dieta.Si incercuiesc ziua aia.Trebuie sa vrei sa slabesti.Ca sa faci asta trebuie sa reduci alimentele. Gandeste-te ce mananci zilnic, si mananca mai putin.In loc de dulciuri poti manca un mar.
Nu te infometa, este o greseala.Mai ales ca tu ai nevoie sa slabesti destul de putine kilograme.Cu un pic de vointa vei reusi.
Poti incerca sa te cantaresti o data la 2 sau 3 zile si observi daca ai mici rezultate.Incet,incet.Nu te cantari prea des, deoarece s-ar putea sa fi dezamagita intr-o zi, si sa te dai batuta.
Bea multa apa. Multa!
Mananca sanatos! Fa sport, miscare! ( stiai ca voi zice si asta )
happy Sper ca te-am ajutat cumva...

| TheDarina100 a răspuns:

In primul rind trebuie sa te convingi pe tine insuti ca ai mare nevoie de asta.1.Sa nu maninci piine.2.Sa consumi multe lichide.3. Exercitii inainte de somn.4.Nu maninci grasimi, dulciuri ....ca exercitii iti pot recomanda flotari

| RebeMJJ a răspuns:

Sunt si eu in aceeasi situatie! Am citit, am cautat, am facut de toate DOAR ca sa slabesc vreo 5- 10 kg. Pai, am auzit de o dieta interesanta. Vine cam asa: Dimineata: ORICE, in afara de Nutella sad, si totul sa fie pe paine prajita si fara unt cu o cana de apa, ai voie doar 1 data pe saptamana o cana de lapte. La pranz pepene rosu, maximum 3 felii, intre pranz si cina migdale sau un mar, si pe la vreo 5 mananci inca o felie de pepene sau o salata fara ulei de floarea soarelui sau otet. In rest, jogging, incalziri, abdomene, plimbari dupa masa, rolele, bicicleta, toate-s in garaj! Dieta asta o urmez si am auzit ca da roade. Daca te tii bine de tot de dieta, sa stii ca intr-o luna poti slabi si mai mult de 5 kilograme... ACUM: cum sa te motivez? Gandeste-te ca, daca o tii tot asa, o sa te faci si mai plinuta, si mai plinuta, pana o sa te imbolnavesti si va trebui sa slabesti peste 20 de kilograme. Ceea ce face cele 5 kilograme un fleac. Si da, OGLINDA! Asculta-ti prietenii! De cate ori te-a facut cineva grasa, grasuta, plinuta, dolofana sau au ras de tine?! Acum, da-le-o in nas! Arata-le cine-i rau! laughing Sincer, inteleg prin ce treci, de aceea iti tin pumnii si sper sa reusesti! Daca da, trimite-mi mesaj si spune-mi cum ai facut! Succes!

| Prodan_Paula_1975 a răspuns:

Bună, nu ți-aș recomanda sa ții diete de la vârsta aceasta deoarece după ce slăbești 2-3 kg pui mai mult decât aveai înainte.