| Simonneee a întrebat:

am 16 ani si pana acum am am fost o tipa 'anonima' sa zic, fara prea multi prieteni din cauza timiditatii probabil. Ma gandesc k si aspectul meu fizic a influentat asta, pentru ca am fost de fel mai plinuta, am avut ambitia sa slabesc 7kg, m-am oprit, m-am mentinut, dar acum as vrea sa continui cu slabitul si sa ajung exact unde mi-am propus. Asta nu e o problema, stiu ca pot scapa repede de inca 7 kg, pentru ca sunt foarte ambitioasa si stiu ca pot. Intre timp am devenit si mai tupeista, la modul k ma bag mai mult in seama cu lumea etc. In alta ordine de idei, m-am apucat si de canto deoarece am un dar de la Dumnezeu pe care trebuie sa il mai lucrez, in curand voi inregistra si o melodie.
Acum probabil va intrebati ce vreau eu de la voi. pai, dupa ce ajung la greutatea dorita si cand voi avea si melodia, voi fi si mai bagacioasa, in incercarea de a-mi gasi un grup de prieteni, poate pare prostesc, dar eu imi doresc asta si este alegerea mea, as vrea sa scriu ceva pe fb de genul ' acum zambesc pentru ca am toate motivele s-o fac, iar in curand vin cu ceva nou :* " prin 'ceva nou', ma refer atat la infatisarea mea cat si la melodie.
Multumesc din suflet celor care au rabdarea sa citeasca si care ma ajuta cu putin!
Sa nu uitam de fundabig grin!

4 răspunsuri:
| Mangustă a răspuns:

Deci o sa slabesti, o sa incepi sa canti si sa pui statusuri pe Facebook...bun, si care ar fi intrebarea?

| IndiferentXD a răspuns:

Bun!
Nu trebuie sa fii slaba ca sa ai prieteni sau sa fii sociabila, dar in fine.
Succes!

| uRage a răspuns:

Totusi nu am inteles ce vrei?