| Ramona17890 a întrebat:

Am 16 ani și parul meu era foarte des pana acum vreo 6 luni. Chiar Ma miram ca niciodată când îmi făceam baie nu cădeau mai mult de 3-4 fire. Apoi. nu stiu ce s-a întâmplat ca mi-am făcut o masca cu Argan și am rămas socata cât a putut sa cada pentru ca niciodată nu patisem așa ceva. Am zis ca poate e doar de moment și o sa își revină, dar nu, spălare după spălare parul meu cădea din ce in ce mai rău. Și așa am ajuns sa am jumătate din parul pe care îl aveam laughing trebuie sa Menționez ca m-am și vopsit cu vreo doi ani in urma, iar parul meu nu era foarte des înainte și creștea cu încetinitorul. După ce m-am vopsit nu stiu ce s-a întâmplat ca s-a indesit foarte mult și a început sa crească foarte repede. L am lăsat sa crească, bineînțeles, nu l-am mai vopsit, iar după ce am făcut masca aceea. naiba știe ce s-a întâmplat ca de atunci pică încontinuu. Dupa acest incident, după vreo 2 luni sa zic ca și-a mai revenit și l-am vopsit iar ca am zis ca poate o sa își revină așa. A fost ok o perioada și după iar a început sa cada. Acum nu stiu. credeți ca parul meu își va mai reveni vreodată? Sa fie la fel de des și frumos? Și încă ceva, de la brunet vopsit pot sa ajung la un săten fără decolorare?

4 răspunsuri:
| JusTPauL a răspuns:

Poate sa fie si de la apa.
La mine cade mult par de la gelul de par de la nivea, dar la tine nu cred ca e asta problema.

| Violleta2022 a răspuns:

Parul creste in medie: 1-1.5cm pe luna!
Este considerat normal sa cada, pana la 100 de fire/zi.

Ceea ce ai observat tu, se datoreaza perioadei prin care treci, uneori cand suntem stresati sau obositi, observam lucruri care alteori nu le-am observa, care par a fii chiar rele, desii alteori s-a intamplat acelasi lucru, dar nu ne-a deranjat.
Faptul ca, acum iti cade parul mai mult si ai observat asta, sau ca nu mai este atat de des, este semn ca treci printr-o perioada stresanta, care te solicita nervos, care te sperie si te ingrijoreaza.
Bineinteles ca si vopsitul parului afecteaza parul, slabind radacina, uscandu-l mult si firul fiind ars, se rupe cu usurinta si cade. Parul se deterioreaza masiv si daca este folosit o sursa de caldura directa pe el, precum feonul, placa de intis sau ondulatorul.

Un sfat sanatos daca vrei: evita sa-ti mai vopsesti parul macar 3-4 luni, ca negrul sa iasa din el si sa poti aplica un saten, asa cum iti doresti, fara decolorare, altfel risti sa-ti arzi parul, pentru ca pe negru nu prinde nimic, decat daca il decolorezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil si ca acel ulei sa fi fost expirat sau rancezit, in astfel de cazuri parul cade intr-o cantitate mai mare.

| Ramona17890 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc frumos!