anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU! Am 16 ani si pentru ca sunt la pubertate am cosuri pe nas. Nu imi plac si folosesc o crema speciala (sugerata de medic) dar nu au trecut. M-am gandit sa folosesc fond de ten, iar ca sa nu se observe fondul (in caz ca nu il aplic correct).
Dar idea este: ma va afecta cu ceva? Irita fata sau ceva asemanator? Am obsevat ca daca folosesc blush nu se intampla nimic (sunt cam palida si de aceea). Imbatraneste fata?
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Mariuca4562 a răspuns:

Aualeu! Vai de steaua mea! Fara suparare ca-ti zic, dar fondul de ten inrautateste situatia! Sa nu-l folosesti! Acopera pielea nelasand-o sa respire, agravandu-se situatia.Incearca o lingura de scortisoara + 3 linguri de miere.Lasa masca pe fata 10-15 minute apoi spala-te cu apa calduta. Dimineata cand te trezesti iar spala-te cu apa calduta, iar seara foloseste crema demachianta, apoi sterge cu un tampon demachiant.De ce trebuie sa-ti acoperi cosurile? Lasa-le asa cum sunt.Pana la urma nu este un subiect de ras.Sau daca tratamentul de mai sus nu da roade, incearca sa stai o noapte cu miere pe fata.Iti zic eu ca o sa vezi rezultate. Funda?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fondul de ten e doar o bariera impotriva poluarii si prafului de afara. Uite, poti folosi un tonic fara alcool dupa ce vi de afara si o sa vezi cum tot praful ala se aduna pe discheta. Dar acum depinde de fiecare, eu ma umplu de cosuri de la praful asta.
Trebuie sa-ti alegi si un fond de ten care sa nu-ti irite tenul.

Ce crema ti-a recomandat dermatologul?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Garnier Pure-Active

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Asta e o prostie. straight face Pentru cosuri foloseste la roche posay effaclar duo ( e mai scumpa dar nu are iritanti, alcool si are ingrediente ok ) sau ivatherm akne-syt care este mai ieftina dar are alcool. Ambele sunt foarte bune si isi fac treaba in combaterea cosurilor. Iar daca ai probleme si cu punctele negre umezeste-ti nasul si freaca-l bine cu malai. Exforierea ajuta la eliberarea porilor si ajuta crema sa intre mai bine in ten.

| Akazork a răspuns:

De la fondul de ten, pudra sau altele o sa ti se faca mai multe cosuri si stiu asta din experienta si eu am avut acnee si am scapat de ea, dar mai mi se fac si mie un cos doua cateodata dar sunt mici. daca vrei sa iti spun cum am scapat de acnee raspunde la raspunsul meu.