| Miriam5 a întrebat:

Bună, TPU! Am 17 ani, 1, 70 şi 64 de kg. straight face Îmi daţi câteva sfaturi pentru slăbit? Diete încercate de către voi care au dat rezultate într-o perioadă scurtă? Mulţumesc!
Fundiţă! ♡

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aleargă mult și mănâncă sănătos. Nu ai nevoie de cine știe ce dietă, doar să mănânci sănătos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Glumesti? Eu am 13 ani si 50 killograme si arat foarte slab, stai asa omule ca esti foarte bine...cam mic de inaltime da na. big grin Funda?

| okays a răspuns:

Du-te la nutritionist si iti va face o dieta personalizata, bazata pe inaltimea, kg si starea ta de sanatate. Organismele sunt diferite, poate eu slabesc dupa o anumita dieta, dar tu nu. Nu uita de sport.

| Hitman2001 a răspuns:

Pai cel mai sanatos ar fi sa practici sport, du-te la sala

| IuhasRazvan a răspuns:

Frate eu aveam 100 kg. Si mai demult maica mea m.a pus la doeta cu mere. Mere dimineata. Seara. La amiaza. Doar mere... mi.e scarba de mere. Dar am dat 30 kg jos atunci. Si fa inot. De la Inot slabesti. Vreau sa ma apuc si eu din toamna. Funda?

| Laurteiubeste a răspuns:

Iti pot spune doar ca Eu sunt baiat si am un abdomen sexy si am doar 13 ani! Am imcercat numai cu fructe si legume si a dat rezultate extrem de bune

| MaciDePeCâmp a răspuns:

Buna! Tu nu ai probleme cu greutatea asa ca poti incerca doar sa-ti modelezi corpul. Renunta la dulciuri complet si incearca sa faci de dimineata gimnastica.Nu foarte mult, e suficient sa faci 10 min ca pana incepe scoala sa arati supla si sa ai incredere in tine.Bea multa apa( incearca 2 l) si nu manca dupa 7 seara. Iti recomand sa mergi la bazin si sa inoti o ora pe saptamana. Te pup si ti urez mult succes :*