| Aldutssss31 a întrebat:

Buna TPU.Am 18 ani si am slabit 20 de kg in aprox 6 luni, primele 15 s-au dus cel mai usor,urmatoarele treptat. Dupa atatea kg pielea mea nu mai e ca înainte,sanii au piele in exces,bratele la fel, abdomenul arata nașpa si el. Daca as pune masa musculara as arata prea masculin deoarece chiar este multa piele, deci ar trebui multa masa musculara.Cunoscutii imi spun sa am rabdare câteva luni ca pielea se mai strânge pentru ca sunt tanara,dar eu am citit ca pielea ramane la fel.Cei care au avut o experienta de genul,ati ajuns tot la operatie? La sani stiu ca nu exista alta solutie dar ma gândeam macar la abdomen, brate, fund si picioare sa pot repara ceva fara intervenții? Ma simt complexata de chestia asta, inainte cand eram grasa imi era rusine de asta dar acum parcă ma urasc mai mult.Toti antrenorii mi-au zis sa nu-mi fac speranțe ca singurele variante sunt ori sa pun masa musculara ori sa-mi fac operatie.Sunt disperată, in ziua de azi conteaza foarte mult imaginea iar stima mea de sine e foarte scazuta din cauza asta.In haine imi place cum arat dar n=as avea curajul sa mai merg la plaja asa.

5 răspunsuri:
| Iote a răspuns:

Ai facut cea mai mare greseala: sa slabesti mult in timp scurt. La 18 ani, s-ar putea sa se mai restranga pielea. Dar nu rapid.
Vorbesti de masa musculara. Tu realizezi ca muschii sunt mai grei decat grasimea? Daca "umpli" pielea aia cu muschi, vei avea o greutate si mai mare decat inainte de a slabi.
Fa mult sport ca sa se restranga pielea. Operatiile nu ajuta. Ti-ar trebui la tot corpul, exact ca la o haina prea larga.

| Aldutssss31 explică (pentru Iote):

De ce spui ca operatiile nu ajuta?

| Iote a răspuns (pentru Aldutssss31):

Ti-am spus in raspuns.

| Zven1303 a răspuns:

Operația nu este răspunsul la tot, îți recomand să te apuci de înot sau sa faci sala acasă, stretching etc, daca nu faci asta șansele sunt să ți se retragă piele după câtiva ani nu de pe o zi pe alta

| ungurulSuparat a răspuns:

Daca iti faci ceai de coada soricelului si te ungi cu sunatoare, nu se va mai vedea asa tare operatia. Daca te-a mancat sa fii grasa, trebuia sa ramai grasa