| maryangelll a întrebat:

Am 18 ani, sunt fata si la 1.73m am avut 85 de kg, iar cu multa ambitie in 7 luni am ajuns la 53 kg.Am facut foarteee mult sport, masaj, am folosit multe creme ca sa scap de celulita si vergeturi si intr-un final am ajuns la corpul pe care mi-l doream(asta a fost cand am ajuns la 57 kg). Problema este ca nu mai am pofta de mancare deloc am ajuns fara sa-mi dau seama la 53 kg. Sunt numai os si piele si nu stiu cum sa ma opresc si eventual sa mai pun ceva pe mine sau macar sa ma mentin si sa nu ma mai slabesc? Multumesc anticipat! Va rog scuzati categoria dar doresc cat mai multe raspunsuri.

8 răspunsuri:
| Adina77 a răspuns:

Buna!
Probabil ca stomacul tau s-a strans si s-a facut mic.
Forteaza-te sa mananci cate putin, desi n-ai pofta.
Ia ceva pe baza de vitamina C sa stimulezi pofta de mancare.
Succes!
Daca nu rezolvi, cere sfatul unui endocrinolog.

| cocco a răspuns:

Hei,as vrea sa imi spui si mie cum ai slabt.ce ai mancat exact.ce fel de sport faci.mai ales ce creme folosesti! mI-ai fi de un real ajutor daca mi-ai spune, te rog mult.eu vreau sa slabesc 15 kg pana la vara, ca sa nu mai imi fie teama de cum arat imbracata in lucruri vaporoase, scurte.te rog.
p.s:am incercat sa ti dau msj pv dar sunt junior. daca tu poti trimite mesaj cu raspunsul.

| papusica987 a răspuns:

Buna eu zic sa incerci sa mananci chiar daca nu ai pofta de mancare, dar nu orice incearca sa mananci sanatos ca sa nu iei iar ff mult in greutate. vr sa te intreb ce creme ai folosit pentru celulita si vergeturisad?

| maryangelll explică (pentru papusica987):

Pentru a scapa de celilita sunt necesare urmatoarele:mananca fara grasimi;
fa sport;
date cu crema hidratanta pe corp macar la 2 zile;
fa masaj sau Cellu M6 (atentie, nu au efecte fara sport si dieta). CelluM6 este extrem de eficient. Daca mergi la un salon de cosmetica, alege un tratament constand in aplicarea unei lotiuni pe baza de alge marine(sau poti cumpara o crema cu extract de alge marine) si "impachetarea" zonelor afectate timp de 20-30 de minute. De asemene zatul de cafea m-a ajutat pe mine. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| DonyHD a răspuns:

Eu cred ca esti anorexica:O

| maryangelll explică (pentru DonyHD):

Te asigura ca nu sunt anorexica. Daca eram nu mai scriam aici. Problema mea este ca vreau sa ma ingras 3-4 kg doar ca nu mai pot acum.

| Carina16 a răspuns:

Hei.In primul rand,as vrea sa te felicit pentru ambitia care ai avut-o. Putine persoane ajung la o astfel de abilitate.
In legatura cu acest,,slabit'' exagerat,ti-as recomanda sa mananci regulat(la ore fixe), sa nu exagerezi doar pentru a te ingrasa, pentru ca sanatatea ta e si ea pusa in joc ...si fa in continuare sport si ingrijeste-te...astfel te vei mentine, poate chiar vei mai pune putin pe tine, pentru ca ti se v-a dezvolta musculaturahappy. Sper ca ti-am fost de ajutor.Pa.pa:*

| Brotac a răspuns:

Deci in primul rand daca fumezi lasa-te, incearca sa mananci cat mai mult chiar daca nu poti, mananca branza, oua, carne, lapte, vitamine Success!