Trebuie programata la programul pentru rufe delicate, la o temperatura scazuta, indicat sa o setezi la 20-30 de grade. Sa nu o setezi la rotire rapida sau stoarcere, pentru ca si asta ti-ar putea deteriora incaltamintea.
Daca are piele incaltamintea, atunci evita spalarea la masina de spalat! Daca este doar textil, da, poti, asa cum ti-am explicat mai jos. Dar pielea daca o bagi se strica, se curata manual cu produsele din comert special pentru piele.
Nu se spala la masina asa ceva, îi cureti cu o cîrpă înmuiata in apă si putin detergent si freci bine zonele murdare nu i bagi n apă ca se dezlipeste talpa si îi arunci.
Curățat ca curățat, nu e problema de asta, ce fac cu mirosul? Am dat cu un spray special pentru adidași, dar miros mai rău.
Dai cu spray si îi lasi pe balcon la aer o saptamana două pana dispare mirosul, sau îi duci la un cismar sa i curete el in interior cu solutii sa numai miroasă.
La asta mă gândeam și eu, ce fac cu mirosul?
Daca put atunci sunt niste rahaturi care merita aruncate. Niste adidasi/alte genuri de incaltaminte cu material ca lumea sau piele pe interior nu se imput...
Dacă iti transpiră picioarele excesiv, poti pune putina pudra de talc mentolata sau parfumata în ei. Dar sa nu exagerezi?