| sillvia6 a întrebat:

am aflat de la mai multe persoane ca daca fierb frunze de nuc in apa si ma clatesc pe par cu acea apa ma fac roscata. am de gand sa incerc, dar nu stiu ce nuanta de roscat va iesi sau daca se mai ia. ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| HappyCandy a răspuns:

Daca i speli cu frunze de nuc nu se face roscat ci se face mai inchis la culoare, iti spun din propria experienta, rezultatele nu sunt vizbile chiar deodata, la unii e nevoie si de jumatate de an sa se vada. Dar in schimb se intareste parul si primeste vitamine

4 răspunsuri:
| Dana211 a răspuns:

Nu iti iese roscat in niciun caz doar ti se inchide putin la culoare si asta se intampla dupa multe spalari nu dupa ce te speli odata.

| Darcos a răspuns:

La ce a zis Dana211, nu ai auzit bine

| srG24 a răspuns:

Incearca si tu pe o parte nica din par undeva unde nu se vede prea bine pe interior si vezi cum iese... daca iti place aplica pe tot parul asta e un "tratement" stravechi de la strabunici asteptam raspunsu tau daca o sa incerci

| Elyna a răspuns:

Sa stii ca si eu am incercat, dar nu a avut niciun efect asupra parului.(am incercat de 8-9 ori). Din cate stiam eu decat ii dadea stralucire, dar... Bafta!winking