Dupa ce razi parul, foloseste un after-shave balsam de barbati ca sa nu te mai iriti. Nivea, Gilette sunt destule, mergi si ceri la vanzatoare after-shave balsam pentru barbati.
Si peste el poti sa folosesti si antiperspirantul tau obisnuit.
Eu la subraț mă epilez cu penseta, încă de când mi-au apărut primele fire și din fericire nici nu mai am foarte multe pentru că le-am tot smuls încontinuu. Poți încerca. Și pe mine mă irită ceara rece sau caldă, din cauza șocului pentru piele datorat tragerii bruște a benzii depilatoare. Dar cu penseta merge de minune, doar că durează ceva mai mult. Poți încerca și dacă nu reușești singură o poți ruga pe mama ta să te ajute. Să prinzi pielea între 2 degete și să smulgi doar firele de pe acea porțiune, în acest fel te doare mai puțin.
E indicat ca părul să aibă
Discuta cu mama ta sigur va intelege.
Spune-i ca te iriti si sigur te va intelege ..Cu mama ta trebuie sa fii deschisa in plus nu este nimic rau in a te emila la salon.
Daca nu functioneaza nici asa atunci sa nu apelezi la EPILAREA DEFINITIVA deoarece nu este sanataoasa. Eventual poti incerca ce iti va recomanda la salon.
O zis faina