| bibiiiy a întrebat:

Am aproape 13 ani.Folosesc placa de ceramica, de cam 2 luni, si o folosesc cam o data-de 2 ori maxim pe saptamana.Mi se va arde parul? ati incercat acel spray de la gerovital pentru placa? Daca da, este bun? Ce pret are? Fundaa

Răspuns Câştigător
| anss23 a răspuns:

Nu ti se va arde, dar mai fa si pauze vreo 2 saptamani, adica macar acum in vacanta mai lasa parul natural. Daca placa e buna si nu o folosesti la o temperatura mai inalta de 190 de grade, atunci nu va afecta parul foarte mult.Si cu siguranta acel spray de la Gerovital este bun, nu l-am incercat dar Gerovital este o marca buna, si cam orice spray pentru protectie termica isi face treaba, deci foloseste unul cu curaj!happy

| bibiiiy explică (pentru anss23):

In vacanta, nu l-am facut deloc cu placa.Folosesc placa la temperatura de 200 gradelaughing.

| anss23 a răspuns (pentru bibiiiy):

Mda,depinde si de tipul tau de par, daca e des si lung nu merge sa-l indrepti la 170-180 de grade, deci banuiesc ca 200 ok.tongue

7 răspunsuri:
| IuliaAle a răspuns:

Foarte bun acel spray pentru protectie termica de la gerovital. Costa intre 10 si 15 lei, depinde din ce magazin sau farmacie cumperi. Ingrijeste bine parul si il protejeaza nu numai de placa, dar si de frig sau vant.

| irocku a răspuns:

Din cate stiu nu se arde. eu nu il folosesc asa des dar stiu de la altii. spray-ul nu l-am incercat dar eu zic sa nu iti faci griji.

| ɔɐıɔ a răspuns:

Cade parul, arde fata, placa se rupe.

| DeeDeea a răspuns:

Eu folosesc placa fnormal, parerea mea, este ca spray-urile distrug mai rau parul decat palca, o prietena de-a mea dupa 5 ani s-au tocat putin varfurile in rest, parul normal!

| Camimi a răspuns:

Nu cred ca este bun (spreiul) deoarece daca ii dai cu sprei ti se toceste sa zic asa big grin Parerea mea big grin