| Izabella97777 a întrebat:

am avut probleme cu acneea si acum nu mai am cosuri pe fata, va rog spuneti-mi cu ce sa-mi pastez fata asa curata cum e acum? sunt bune planet spa de la avon? eu ma gandeam sa-mi iau cu minerale si namol. aveti alte opinii cu privire la planet spa-urile?

Răspuns Câştigător
| raspunz a răspuns:

Una dintre cauzele acneei poate fi suprainfectia bacteriana. Fața are niște glande care secretă sebum, papa bun pentru microbi. Așa că e bine ca seara când ajungi acasă să cureți tenul cu o soluție pentru îndepărtat machiajul, să te speli cu săpun pentru față, nu unul foarte puternic. Este bine să folosești o soluție de scrubing, cu granule care ajută la îndepărtarea celulelor de piele moartă, nu neapărat zilnic.
Folosește creme de față doar dacă ai nevoie, tenul este uscat.În rest doar produse de machiaj bune, nu folosi no name-uri și încearcă să nu încarci machiajul cu fond de ten prea mult. Lasă pielea să respire.
Cele de la Planet spa sunt ok.
Dacă acnnea recidivează, mergi la un medic dermatolog. Pot fi și alte cauze care să ducă la apariția acneei, printre care cele hormonale, un chist de ovar de exemplu.
Numai bine.

1 răspuns:
| xDani3lx a răspuns:

Mananca sanatos, nu manca chipsuri cola, pepsi etc. Spalate in fiecare dimineata pe fata si vei vedea ca daca respecti toate cele spuse de mai sus vor avea efect. Funda?puppy dog eyes