Bună. Da aşa se fac.
ŞI eu am parul tot saten si am facut suvite mov albastre roz. Şi chiar au ieşit geniale. Poti incerca. Funda?
1.Nu va iesi bine si nu se va vedea decat putin la lumina.Eu mi-am facut cu mov si albastru si nici ca se observa.
2.E ok si metoda asta dar eu am facut asa dupa un tutorial:
1.Pui apa la incalzit.
2.Pui hartia creponata de culoarea dorita in apa si astepti ca apa sa se coloreza.
3.Scoti hartia creponata.
4.Pui suvita de par intr-o canita sau in ce ai facut acea compozitie si astepti 30 de minute sau mai putin, asta depinde de cat de deschisa vrei sa iasa culoarea.
Funda? :*
Dar de creta ce zici? Eu fac tablouri si am lucruri profesionale...inclusiv pasteluri. Sunt moi si pigmentul e puternic...in caz ca nu stau le pot fixa cu ceva?
Pai..Creta...Am avut verzi cu creta si degeaba le faci fiindca se duc repede . Nici nu te speli si deja se duc . Suvitele cu hartie creponata mult fiindca nu e asa de puternica.
Tu ai avut...imi poti spune daca rezista o zi sau macar in jur de 9 ore?
Oricum pe par saten nu iese mai nimic..Nici nu se cunoaste prea bine. Sfatul meu daca vrei incearca, nu-s eu sefa ta dar eu iti dau doar un sfat.
1.Poti sa iti faci, da e posibil sa nu se prea vada, de aia, trebuie sa insisti putin.
2. Da, asa se fac, da nu stiu sa iti zic cum se duc, sau eu am mai auzit ca se pot face cu creioanele cerate, si dai cu ele, asa pe par, da nu stiu sigur daca merge ca nu am incercat.
1.Sigur ca iti poti face Si eu mi-am facut si chiar mi-au iesit frumoase :X 2. da, da, asa se fac
Cum e parul tau natural? si eu mi-as face dar nu stiu daca prinde pe un saten mediu.
kalakkas întreabă: