Ede bine sa stii si eu am ochii la fel verde-albastrui iar uneori duc spre gri o culoare mai ciudata insa noi pentru asta putem spune ca suntem mai speciali foarte multe complimente am primit pentru culoarea lor.
Mama mea pateste la fel nu e ceva rau ei i seschimba o data cu anotimpu sau dupa temperatura (e ceva frumos)funda
Ai mei sunt albastri vara verzi iarna si cateodata au o nuanta de gri. ce sa zic mie imi place si chiar am primit complimente de la cei care observa gen colegi sau prieteni. ce vrei mai special de atat plus ca ma distrez teribil cand imi intreb iubitul daca ii plac ochii mei si ce culoare au si trebuie sa stea sa se gandeasca ce anotimp e ca sa nu o dea in bara
Buna. nu cred ca e cava rau. unii si-ar dori sa aiba ochii ca tine, mai ales ca e un lucru special care nu il vezi la toate persoanele (de esemplu ca ochi negri). e frumos sa ai ochi asa, multe persoane isi doresc asta, dar putine il au. deci esti norocoasa.
Bună. Și eu am ochii schimbatori, dar la mine este vorba despre starea de spirit. Am stat și am urmărit de câteva ori dacă este așa... când sunt nervoasă am ochii căprui deschis. când am o stare normala, nici de entuziasm nici de plictiseala, sunt verzi, iar când sunt fericita, entuziasmata tind de la verde spre galben...
Si eu am ochii schimbatori.In mod normal sunt caprui deschis.Se inchid la culoare cand sunt suparata sau obosita.Se schimba in verzi cand e cald si soare eu cred ca ochii tai sunt speciali.Si eu as fi vrut sa am ochi albastri
Alex10092003 întreabă: