Eu gandesc astfel in acest caz: "Frumusețea este o scrisoare de recomandare pe care natura o da favoritilor ei!". Treaba cu frumusețea este atât de irelevantă cand vei întâlni pe cineva care te iubeste enorm. Vei sti ca "scrisoarea de recomandare" contează mai puțin cand omul e: înțelept, iubitor, magic, special etc., chiar si cu: corset pentru coloana, cearcăne, mers strâmb etc. Nu uita: D-zeu te-a creat pentru un scop măreț; daca Lui I-ai plăcut atat de mult, de ce te simti inferioară unui fals? Fac pariu cu tine ca de fonduri de ten, rujuri, falsuri sunt băietii sătui! Fii amuzantă, harnică, spirituală, magică si încrezătoare in tine..., restul sunt povești! Eu te plac deja din prima fiindca Cineva s-a gandit la noi si nu uita: "cocosatul de la Notre Dame" era un prinț fermecător... Cand ti-ai recunoscut defectele, ele sunt deja calități, iar tu esti magică prin excelenta! Sinceritatea ta mi-a placut enorm! Ai răbdare cu tine, fii înțeleaptă, ai credința fiindca viitorul imi va da dreptate! Stiu ce spun si vei realiza si tu, însă mai tarziu! Eu știu de azi, ce va fi maine! Numai bine!
1. Fiecare e frumoasa in felul ei si nu e un cliseu vei vedea si tu in timp.
2. Niciodata femeile/fetele nu sunt multumite de ele 100% doar o pozeaza asa insa cand sunt singure sau prietenele lor isi gasesc nenumarate defecte e in natura noastra.
3. Legat de povestea ta e clar ca sunteti niste fetite care se descopera una pe alta, se mint (de exemplu iti dai seama usor daca cineva e machiat ) si una vrea sa para mai speciala ca alta.
Parerea mea e sa nu incerci sa o copiezi, sa nu te fortezi sa faci unele lucruri ca le vezi la ea si ea atrage priviri, ci fii asa cum esti, fa ce iti place, aranjeaza-te cum iti place, cum te simti bine.
Daca iti e prietena fii deschisa si vorbeste cu ea, nu purta invidie, ea te poate ajuta si invata unele lucruri si tu la randul tau.
Iar legat de baieti, asa timida cum esti iti vei gasi iubit, dar toate la timpul lor.
P.S: Cam exagerata povestea privita prin ochii tai, fii mai pozitiva
Multumesc, frumos! Prietena nu imi prea e pentru ca rade de defectele mele cu altele, dar o cunosc de cand eram mica am copilarit impreuna. Nu am cum sa vorbesc cu ea pentru ca tine foarte mult la chestiile astea de frumusete si nu spune nimic din secretele ei de frumusete.
"nu te mai lauda singura cu pretextul ca la altcineva te referi. esti urata-cu spume si desteapta ca o curca". asa sa-i spui frumoasei aceleia daca mai vrea sa o insotesti prin locuri publice
Si ce vina are aia ca arata mai bine? Nu are voie?
Tu esti cotoharla cu pretentii de miss?
Chiar asa de prost esti?
Claaar : esti mai urata decat limba olandeza scrisa cu electrodul pe menghina sudorului artist.
Sa ma anunti cand te trezesti.
Inteleg la ce te referi...viata pare nedreapta in cazuri din astea, nu? De ce sa existe o fata atat de frumoasa incat sa-i atraga pe toti? Nu stiu ce sa faci... faza cu corsetul pentru coloana e cam naspa, iti limiteaza posibilitatile in ceea ce priveste imbracamintea.Incearca sa te imbraci si tu mai modern, sa te machiezi cat sa-ti scoti in evidenta trasaturile frumoase.Si cel mai important:nu fi timida! Vorbeste cu baietii, razi, glumeste etc
De parca stii tu sa dai astfel de sfaturi. Tu vezi-ti de olimpiadele tale din an in pasti.
Multumesc mult!
Cu placere
Nu cred ca trebuie sa iti faci probleme.Nu trebuie decat sa fii tu. Multi sunt atrasi ca prim gest de frumusetea cuiva. Vine apoi pasul urmator de a analiza si sufletul acelui om. Abia acum multi isi dau seama ca cea mai valoroasa adevarata frumusete a unui om este sufletul! Nimic nu-i mai frumos, nimic nu-i mai plăcut ca frumuseţea sufletului! Frumusetea fizica este trecatoare. Personal cred ca frumusetea este… cand te uiti in ochii unei femei si vezi frumusetea in inima ei!
Multumesc pentru raspuns, ai dreptate!
În primul rând, tu mereu trebuie sa spui ca esti frumoasa, chiar daca ti se pare ca esti urâta.Trebuie sa fii mai îndrazneata,vorbeste cu toti oamenii,și cu fetele, si cu baietii, si cu babele si mosnegii.
Astfel vei deveni mai populara si îți vor atrage atentia toti.Dar cu corsetul pentru coloana, nu e nimic, până la urma se va gasi cineva care te va iubi asa cum esti nu dispera.Esti superba asa cum esti!