| cleo23 a întrebat:

Buna TPU.Am facut mult sport si dintr-o data m-am lasat si a fost normal nu m-am ingrasat nu am avut celulita. M-am apucat de alte sporturi si nu stiu cum dar am celulita si pe tot piciorul si am o varsta destul de mica.Nu stiu ce sa fac.Am incercat o crema, dieta oarecum, sport ce sa fac? sa incerc din nou?

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Uite... sfatul asta l-am mai dat odata, pe alt cont, cu numele de anonim, dar mi sa aflat parola... dieta? creme. fato tu esti intreaga la minte? macar gandeste logic.
Cremele iti pot imbatranii pielea, fetele zic nuuu ca e bunaa dar la 25-27 de ani arati ca draq.
Dieta? cea mai a draq. Ti se lasa pielea, o sa fii obosita, n-o sa mai ai putere sa ridici un scaun sa te asezi undeva, o sa ai cearcane cat un dvd...
Sportu e solutia... eu is baiat asa ca fac cam 200 abdomene pe seara, 20 sau 30 de flotari sau depinde pot sa fac ex asta si de 2-3 ori pe seara. tu faci 1/4 din ce fac eu. Faci cate flotari poti, si maxim 50 de abdomene in fiecare seara... si esti perfecta.
Atentie sa nu faci exces, decat cam ce am zis eu acolo, ca dupa, o sa ti se mareasca musculatura si o fata cu muschi nu arata prea bine... daca te tii vreo 2 luni cu ce ti-am zis eu, o sa fii perfecta.
App depinde ce varsta ai. eu fac ex alea de sus si am 14 ani, daca esti pe aproape, poti face aceleasi ex, daca ai peste 16 ani, fa cam 10 flotari si 65 de abdomene.