Bună.
Ce faci tu cu lama?
Lasă-le să crească și mergi la un salon pentru o formă cât mai potrivită, ești fată, ce Doamne iartă-mă cauți la sprâncene!
Pa, pa.
Aplici ulei de ricin în fiecare seară, iar a II-a zi clăteşti bine şi ai grijă la ochi, că e foarte uleios!
Faci asta timp de două săptămâni, după, te duci la salon să îţi dea forma potrivită, şi nu mai faci niciodată prostia asta!
Baftă!
Lasa-le sa creeasca.
1.Nu se rad sprencenele ci se penseaza;(cea mai mare prostie sa le razi cu bicul, treaba se face cu penseta)
2.Niciodata sa nu iti iei sprancenele din parte de sus, doar din partea de jos, de sus iti iei eventual foarte putin ca sa le dai forma dorita sau daca este vreun fir in plus.
3. Piele albastra? hmmm... n-am auzit dar daca tu spui sa zicem ca asa o fi.
Cel mai bine le vei lasa sa creasca, iti poti face breton ca sa nu se vada sprencenele daca vrei. Apropo am vazut si eu aici pe TPU ca ar accentua cresterea cu ulei de ricin, desi am folosit si eu si nu prea am avut rezultate, ma ungeam ca naiba si iesea cam greu acel ulei. Lasa sa iti creasca pe cale naturala. Cam 1 luna, eu stiu ca incepe scoala dar ce sa facem? trebuie rabdare.
Depinde la ce varsta ti-ai facut astea.Sub 18 ani nu e recomandabil sa te razi.Nu ti-a explicat nimeni asta? Sprancenele se penseaza nu se rad.
Serios? Piele albastra? Ce esti vreun extraterestru. Daca nu stiai ce sa faci cu sprancenele tale mai bine intreba-i pe cineva.
Recomandabil mergi la un doctor.
Poti sa iti cumperi ulei de ricin si sa te faci pe sprancene o data pe saptamana sau de doua ori. Il gasesti in farmacii la pretul de 5 lei o sticluta de 50 ml.
Daca nu te grabesti sa iti recuperezi sprancenele, atunci ar trebui sa continui tratamentul cu ulei de ricin si sa nu te mai atingi de sprancene timp de 2-3 luni deloc, iar apoi sa mergi la un salon sa iti dea o forma mai buna.
Sper ca te-am ajutat!
Doamneeee! Nu le mai rade! Lasa-le sa creasca si pune pe ele ulei de ricin, inainte de culcare. Poti sa si masezi zona sprancenelor cu ulei de ricin, pentru stimularea foliculilor. Ia vitamine speciale pentru cresterea parului, si cat timp iti cresc sprancenele, mascheaza ce se vede urat cu niste fard de pleoape de culoarea pielii sau cu un corector cu putere mare de acoperire. Totusi ai grija sa nu se vada ca o masca. Cred ca in legatura cu pielea albastra ar fi OK sa intrebi un dermatolog.In orice caz, e bine ca nu ti-au iesit stele verzi Sa nu mai folosesti niciodata lama in zona aceea, deoarece, pe langa faptul ca nu e normal, iti iriti si pielea! Dupa ce iti cresc sprancenele, du-ts la un salon, sa iti dai o forma potrivita. De acum sa folosesti numai penseta! Dar inainte sa intervii cu machiaj, asteapta o saptamana, pentru a vedea daca dispare albastrul. Daca dispare, dupa parerea mea nici nu ar mai trebui sa mergi la dermatolog. Bafta! :*
Williama întreabă: