Salutare! Daca vopseaua nu face parte din categoria III (vopsea permanenta), atunci e bine.Trebuie sa te speli de cel putin 20 de ori,cum a zis bebelusha mai jos si vei ajunge la culoarea ta naturala,dar daca vopseaua este permanenta alta solutie nu ai decat sa te vopsesti o alta nuanta (care iti place), dar cu o vopsea foarte puternica, ca sa-ti prinda. Sper ca te-am ajutat!
Sa inteleg ca e vopsea permanenta. Pai nu prea mai ai ce sa faci. Poti sa-l lasi pana la toamna, cand incepe scoala. Si asa e vara si o asemenea culoare se potriveste de minune. Apoi, ca sa scoti culoarea, va trebui sa mergi la un salon sa te vopsesti din nou culoarea ta naturala [ nu vei reusi acasa pentru ca roscatul adica culoarea rosie trebuie "taiata" cu nuante de gri daca imi amintesc eu bine si sigur nu stii tu sa amesteci vopselele astfel incat sa si iasa ceva ]. Sau ai putea sa merg sa iti faci suvite saten inchis pe parul roscat de acum, multe suvite astfel incat sa para ca esti satena inchis cu suvite roscate nu invers. Si in plus suvitele rosii pe saten inchis sau brunet arata suuperb.
Cea mai buna solutie ar fi sa te lasi asa [ acum nu crezi ca iti sta bine din cauza ca nu esti obisnuita ] si sa te duci la cosmetica [ unde te pensezi ] si sa ii spui cosmeticienei sa iti vopseasca sprancenele intr-o nuanta mai deschise [ sprancenele negre nu prea arata bine pe un par roscat ]. Sper sa te ajute
Te speli de 20 de ori!
Te samponezi si te clatesti cu apa de 20 de ori. Am vazut la televizor asta
Succes!; x