| AlexAL275 a întrebat:

Am fruntea lată și părul ridicat în sus și mi se vede foarte nașpa, mai ales din lateral. Ce aș putea să fac? Să-mi las breton?

7 răspunsuri:
| troleibuz a răspuns:

Nu iti lasa daca esti baiat.

| Reghqen a răspuns:

Da, lasă-ți breton.
Dacă nu, împarți părul în jumătate și vezi ca acestea două părți să acopere în mare parte fruntea, iar în părți lungimea să fie medium-lungă, scurt sau la zero mai bine eviți! happy

| Justme79 a răspuns:

Buna daca stii ca ai mai fost tunsa cu breton e posibil sa iti stea destul de bine ....nici eu inainte nu ma purtam cu breton si acum numai asa ma tund dar acum depinde sti cum este nu la toata lumea ai sta cu breton eu zic sa mergi sa intrebi direct acolo unde te duci sa te tunzi si afli ce ti se potriveste corespunzator

| ACTH a răspuns:

Ramai chel

| AlexAL275 explică (pentru ACTH):

Cam câtă minte ai în căpățâna aia? Comentezi la orice întrebare într-un mod ironic, chiar îmi pare rău de tine, se vede că n-ai ce face în timpul tău liber.

| GalacticOtter a răspuns:

Buna! Da, lasa-ti breton, și eu am fruntea mare si am făcut la fel. Daca consideri ca nu iti place, îl poți prinde cu agrafe in parti pana creste inapoi

| Instax a răspuns:

Buna! Si eu am fruntea destul de lata si mi-am. lasat breton. PE MINE ARATA ORIBIL! Crede-ma nu arata ca atunci cand iti pui tu par pe frunte in oglinda de proba. E f greu cu breton.Gaseste alta solutie, bretonul pare cea mai ușoară dar nu vrei sa încerci!