Nu poti manca doar mere, ai nevoie de proteine, mananca neaparat si carne (piept de pui, care nu ingrasa) si o salata. Nu vei slabi mancand 3 mere pe zi, deoarece corpul tau are nevoie si de alte substante, pe care nu le gasesti in fructe.
Renunta la cafea, incearca sa mananci cat mai multe fructe si legume(preferabil cat mai aproape de starea lor naturala, fie crude, fie legumele gatite la aburi), renunta la preparate din carne in cazul in care mananci.Fa ti un program stabil si regulat de miscare(cel putin 15 min pe zi) si asta nu neaparat pentru a slabi dar si pentru a te mentine in forma si a avea un organism sanatos.Bea macar 1, 5l de apa pe zi apa ajuta foarte mult organismul, un organism deshidratat nu va fi niciodata unul sanatos.De asemenea renunta la preparatele din faina alba(paine alba,gogosi, pateuri, produse de patiserie), ciocolata, dulciuri incearca sa mananci de 2-3 ori pe saptamana si nu zilnic.Si nu manca mai tarziu de 19:00, incearca sa iei cina pana la aceea ora si mananca ceva usor, satios.
De fapt am auzit ca se poate sa slabesti mincind doar fructe, dar eu cred ca nu e adevarat deoarece aceste sunt dulci, iar dua cum stiti dulcele ingrasa.Eu ti-as recomanda sa mininci 3-5 mere pe zi, mai putina cafea si piine alba, si eu am slabit beiind 2 pahare de apa foarte rece pe nemincate(si desigur mult sport).Nu uita ca zaharul este cel mai mare dusman al siluetei.Succes! multumesc anticipat pentru fundita
Daca faci sport...nu trebuie neaparat sa slabesti poti sa ai mai multe kg si sa arati mai bine deoarece macand sanatos si facand miscare grasimile tale se ard, calaoriile, dar degeaba mananci numai mere pentru ca tu trebuie sa mananci proteine, fibre, carbohidrati care sunt foarte importanti si acestia prin arderea grasimi formeaza muschii, asa o sa ai o greutate poate de 55 kg dar o sa arati ca si la 50 kg... daca intelegi ce zic, tot ce trebuie sa faci este sa mananci proteine, fibre, carbohidrati si sa faci mult sport asa o sa ai un corp superb sper ca te-am ajutat!
Buna.
Eu ti-as recomanda mai putin cafea, si ti-as mai recomanda sa alergi cate un km la 2 zile :], daca iti doresti sa slabesti neaparat.
Iar de mancat : putina paine, salate cu ulei de masline, si cafea sa nu aiba mult zahar.
SUCCES! :d