| lemmon a întrebat:

am mare nevoie de ajutorul vostru, fetelor. cum sa slabesc fara sa imi apara vergeturi? nu le suport, de fapt nimeni nu le suportacrying. mentionez ca nu am tinut o dieta stricta doar ca nu am mai mancat dupa 6 si am facut ceva sport si deja m-am ales cu niste vergeturi oribile. ajutor va rog... ofer fundita!:X

Răspuns Câştigător
| glamvintage a răspuns:

Poti tine dieta Rina care este destul de permisiva si slabesti mult, 6 kg in prima luna, in medie. Pentru a nu avea pb cu vergeturile, hidrateaza-te intens" bea cca 2 l apa/zi si foarte-foarte important: sa folosesti lotiuni de corp intens hidratante. Eu mi le-am diminuat pe ale mele foarte mult astfel:
- scrub cu zat de cafea, seara de seara;
- crema Retin-A, data pe pielea uscata, pe zona afectata, daca nu ai inca ia in considerare zonele in care se depune grasimea cel mai mult. Aceasta crema este, de fapt, antiacneica, o gasesti in farmacie, costa undeva la 12 lei. Daca nu o au este foarte buna si Smooderm, e aceeasi chestie, alta denumire.
- The best4last- un amestec format din: balsam cu bitter suedez+Supliform. Acest amestec il aplici dupa minim 30 de minute de cand ai dat cu retin a. Balsamul cu bitter suedez, il gasesti in farmacie, costa 12 lei, iar Supliformul, la fel, costa cca 9 lei.
DACA NU AI VERGETURI, POTI UITA DE RETIN A!
Preventiv, mai poti lua capsule de colagen cu acid hialuronic, una pe zi, de la Casa Herba, costa cam 20 de lei, le gasesti tot in farmacii sau pe net, la naturiste.
XOXO

2 răspunsuri:
| coralia_5862 a răspuns:

Iti voi da o super metoda fa testul asta si apoi da x si calucleazti regimul pe care va trebuii sa il ai ca sa slabesi http://www.csid.ro/calory-calculator/ fundita?;;)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nevoie de o dieta drastica(si nici sa nu mananci dupa o anumita ora), ci doar de putina atentie la alimentatie. Elimina pe cat posibil din alimentatie produsele fast-food, mezelurile si alte preparate, dulciurile, chips-urile, sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, alune sau fistic.De asemenea, nu e nevoie sa elimini painea din alimentatie, ci doar sa o consumi in cantitati corespunzatoare. E de preferat sa optezi pentru painea neagra sau Graham.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa, in special, aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). O alimentatie corespunzatoare, combinata cu 20-30 de minute de alergare zilnica, te va ajuta sa slabesti frumos, treptat si sanatos.Succes.