| Lordul a întrebat:

Am mare nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa imi las parul asa http://www.cinemagia.ro/actori/zac-efron-32197/poze/2189 69/. Necesita sa merg la frizer sau sunt grei pashii sa urmez sa am o asa frizura? Eu presupun ca nu ca doar trebuie sa las parul sa creasca nu? DAU fundita Multumesc! :)

6 răspunsuri:
| Choco a răspuns:

Pai da trebuie sa creasc apoi mergi la frizer sa iti dea forma aceea tongue

| Kiyy a răspuns:

Depinde si ce fel de par ai tu si cum se aranjeaza... eu nu cred ca iti va sta vreodata la fel ca in poza, deoarece el si'l aranjeaza... blah blah blah si trebuie sa dai cu fixativ si cred ca ai sa obosesti sa faci asta in fiecare zi. Eu iti recomand o coafura care sa ti'se potriveasca si sa iti si stea bine fara sa o aranjezi in fiecare zi big grin

| Mihai543215 a răspuns:

Stai calm ca am incercat l-am avut aproximativ, n-ai idee cat de greu e. Zac fol cam un tub de fixativ pe zi si vine stilistu la el acasa in fiecare zi deci f greu... eu am zis m bine sa ma tund decat sa ma mai chinuilaughing

| Lordul explică:

Pai... eu am firul de par moale. Si... totusi trebuie sa il las sa creasca si nu trebuie sa merg la frizer pentru ca nu cred ca are ce sa imi faca [nu de alta da daca merg la frizer habar nu am cum sa-i zic sa imi las parul asahee hee]

| Lordul explică:

Da dar... am firul de par moale si sigur imi sta bine. Dar nu necesita sa merg la frizer si sa-i explic ce si cum vreau [nu de alta da nu prea stiu cum sa-i explic ca vreau] si de asta intreb daca il las sa creasca e bine? se onduleaza la varfuri singur pe parcurs ce creste? sau cu piaptanu sa dau varfurile parului in afara

| Lordul explică:

Dar este o denumire anume a acestei tunsori?