Din cate stiu eu se numeste lipici duo dar mai bine ceri lipici pentu unghii false.
Buna!
Mergi la magazinul de unde le-ai luat si cumpara separat lipici, si sa nu iti dai cu Picatura ca o sa iti distugi unghiile.
Nu mai au decat Super Glue
Atunci mergi si cauta si la alte magazine sau farmacie.
Si ce lipici ar trebui sa cer? Exista o anumita marca? Sau zic dati-mi va rog niste lipici pentru unghii false?
Multumesc:*
Din cate stiu eu se numeste lipici duo dar mai bine ceri lipici pentu unghii false.
Eu mi-am pus cand eram mai mica unghii cu super glue . Le poti da jos bagandu-le in apa calda/fierbinte. Problema e ca o sa iti ramana lipiciul ala pe unghia naturala si o sa scapi de el cu timpul.
Te-ai cam grabit cu fundita.
Eu aplic unghii cu gel si sunt mult mai eficiente si rezista mai mult.GARANTEZ
Ce fel de unghii ai tu? Se exfoliaza pe margini, de la mijloc? Se zgarie usor?
Unghiile false iti strica unghiile naturale, asa ca mai bine nu faci prostia de a iti pune unghii false.Crede-ma,nu-i bine deloc,si sincera sa fiu, eu mi-am lipit unghii false cu lipici de unghii, si era sa imi rup unghiile naturale, asa ca ai grija ce faci, ca nu-i bine sa iti pui unghii.Mai bune sunt unghiile cu gel,puse la cosmetica, nu unghii cumparate! De preferat ar fi sa iti lasi tu unghiile tale naturale lungi si sa ti le faci cu oja, lac, sa iti pui abtibilduri speciale de unghii pe ele.Mie una nu imi trebuie unghii false, m-am invatat minte!
O zi frumoasa!
Le am deja lungi, doar ca la la al 2 lea deget le am mai scurte... si vroiam sa le am la acelasi nivel.
Daca ramai fara lipici, incearca sa le pui cu lac de unghii. Cu scoci ar fi foarte bine sa le lipesti.
andreeaskumpic întreabă:
Jitariuc_Daria_1995 întreabă:
ejwihss întreabă: